Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ευτυχώς που ήλθε ο Συναδινός και «θυμηθήκαμε» τους Special Olympics της Ημαθίας

Κοντεύει μήνας από τότε που επέστρεψαν οι αθλητές των Special Olympics της Ημαθίας, από την Αυστρία, όπου πήραν μέρος στο παγκόσμιο χειμερινό πρωτάθλημα Special Olympics που έγινε εκεί (στελεχώνοντας μάλιστα καθοριστικά την εθνική ομάδα της χώρας μας) και στην Ημαθία, οι αρμόδιοι φορείς (Αντιπεριφέρεια, Δήμοι κλπ) φαίνεται πως περίμεναν να έλθει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός (φωτο), για να γίνει μια εκδήλωση προς τιμή...
τους. Η εκδήλωση θα γίνει το απόγευμα στη Βέροια και φαίνεται ότι την πρωτοβουλία ανέλαβε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, τους συλλόγους ΑμΕΑ και δεν ξέρουμε αν υπάρχει και κάποιος άλλος.

Ευτυχώς δηλαδή που έρχεται ο Γενικός Γραμματέας και γίνεται μια τέτοια εκδήλωση και δεν αποτελεί άλλοθι για κανένα, αν μας πουν ότι ήξεραν για την άφιξή του και περίμεναν να διοργανώσουν κάτι «επ΄ ευκαιρία». Αφ ενός διότι δεν μας έχουν πείσει για τέτοιους προγραμματισμούς βάθους, αφ εταίρου επειδή, μας έχουν πείσει για τα «ευκαιριακά» τους.

Για ποιόν τα λέμε και για ποιόν «χτυπάμε την καμπάνα»;
To whom it may concern…

Και να δούμε εάν η Ημαθία θα «βολευτεί» μόνο μ΄αυτή την εκδήλωση, προς τιμή των Special Olympics αθλητών μας ή εάν θα διοργανώσει και κάτι άλλο, προσεχώς, η Π.Ε. Ημαθίας, οι Δήμοι, τυχόν άλλοι Φορείς. Παιδιά της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας είναι όλοι τους. Λεβέντες με το εθνόσημο όλοι τους, που τίμησαν τα εθνικά χρώματα και παρουσίασαν την Ελλάδα αλλά και την Ημαθία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Και να τονίσουμε άλλη και φορά, ότι η εθνική ομάδα των Special Olympics στο Παγκόσμιο Χειμερινό πρωτάθλημα της Αυστρίας, στελεχώθηκε από αθλητές τριών μόνο Νομών. Της Ημαθίας, της Βοιωτίας και της Θεσσαλονίκης, με τον δικό μας να έχει τους περισσότερους αθλητές, στο σύνολο της ελληνικής αποστολής. Όχι ότι στην προσπάθεια των παιδιών, μετρούν κάτι τέτοια (για όλους του S.O. μετράει η προσπάθεια), αλλά το σημειώνουμε ως troika24 για να το διαβάσουν «αλλού». Ξέρουν αυτοί…

                    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ



Και μια που μας δόθηκε η ευκαιρία, ας ξαναθυμηθούμε τη δυνατή ομάδα των αθλητών από την Ημαθία, που μετείχε στους αγώνες.

Τουλίκας Νικόλαος, (χρυσό μετάλλιο στο cross country 2,5 χλμ, αργυρό μετάλλιο στο cross country 1 χλμ, χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία cross country 4Χ1 χλμ)

Γκόβας Απόστολος (χρυσό μετάλλιο, στο αλπικό σκι, κατηγορία σούπερ G)

Τσατσάνης Σωτήρης, αργυρό μετάλλιο στη αλπικό σκι στην κατηγορία σούπερ glide)

Ήλκος Θεόδωρος (χάλκινα μετάλλια, στο cross country 1 χλμ και στη σκυταλοδρομία cross country 4Χ1 χλμ)

Γιαρένης Δημήτρης (χάλκινο μετάλλιο, στη σκυταλοδρομία, cross country 4Χ1 χλμ)

Δανόγλου Δημήτρης

Μπουτζιώνας Χρυσοβαλάντης


ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Πάρτε τώρα, στο καπάκι και το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί από σήμερα στην Ημαθία, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Που να ναι καλά ο άνθρωπος, διότι έγινε αιτία, να θυμηθεί η Ημαθία τα παιδιά της. Για πόσο ακόμη δεν ξέρουμε, όμως σημασία έχει πως κάτι θα γίνει.

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Δήμος Αλεξάνδρειας:

15:00 – 16:00: Συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κο Γκυρίνη Παναγιώτη

16:00 – 17:00: Επίσκεψη σε αθλητικούς χώρους

Δήμος Νάουσας:

17:30 –18:30:Συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου κο Δάγγα Στέλιο

18:30 – 20:00 Επίσκεψη σε αθλητικούς χώρους

Δήμος Βέροιας

20:30: Συνάντηση με τους αθλητές Special Olympics.


Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Δήμος Βέροιας

πρωί
10: 00 -11:00: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοργαζίδη Κων/νο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού

11:00 – 13:30 Επίσκεψη σε αθλητικούς χώρους

13:30 – 14:00 Συνάντηση με ΕΠΣ Ημαθίας κο Φωτιάδη Βασίλειο

14:00 – 15:00 Επίσκεψη στα γραφεία του Χιονοδρομικού κέντρου

απόγευμα
18:00: Συνέντευξη τύπου στην Ελιά

19:00 – 21:00: Συνάντηση στο ίδιο χώρο με αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία


Σάββατο 8 Απριλίου 2017

09:00: Συνάντηση με αθλητικούς φορείς της Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου