Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Βέροια: Γιατί τόση «νέκρα» από την πλευρά των φιλάθλων; Τι λένε οι οργανωμένοι της «Βασίλισσας»;

Διαβάζουμε στις εφημερίδες ότι οι φίλαθλοι του Ηρακλή κάνουν μεγάλη κινητοποίηση και ετοιμάζουν «εκστρατεία» στα Γιάννενα, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους, στον κρίσιμο αγώνα για την παραμονή, που δίνει εκεί την Κυριακή. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, παράγοντες της ομάδας, προσπαθούν να τους διευκολύνουν, μισθώνοντας λεωφορεία και...
εξασφαλίζοντας από τώρα για αυτούς, τα εισιτήρια του αγώνα. Αντίστοιχη κινητοποίηση μαθαίνουμε ότι γίνεται και από την πλευρά των φιλάθλων της Λάρισας, που μπροστά στον κίνδυνο υποβιβασμού της ομάδας τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι κάνουν ανακωχή στη διαμάχη τους, με τον Αλέξη Κούγια και κατεβαίνουν στο Περιστέρι για να σταθούν στον κρίσιμο αγώνα που δίνει η ομάδα τους, με τον τοπικό Ατρόμητο (Σ.Φ. Monsters, Αλκαζάρ και Homeless είχαν χθες κοινή συνάντηση, για τον σκοπό αυτό). Την ίδια ώρα, στη Λιβαδειά αποφάσισαν να βάλουν σχεδόν τσάμπα τον κόσμο στο γήπεδο, στον Κυριακάτικό αγώνα Λεβαδειακού - Ολυμπιακού (κάτι για 3 ευρώ είσοδο ακούστηκε), με σκοπό να πετύχουν, την όσο το δυνατόν μαζικότερη υποστήριξη της ομάδας, στον αγώνα για την πολυπόθητη νίκη με την ομάδα του Πειραιά.

Αντίστοιχα κρίσιμο αγώνα, δίνει την Κυριακή στο Αγρίνιο, αγωνιζόμενη με τον τοπικό Παναιτωλικό και η ομάδα της ΠΑΕ Βέροια. Μια Βέροια που είναι τελευταία στη βαθμολογία και χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Παρ΄όλα αυτά, μπροστά σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση, στην περίπτωση της Βέροιας δεν βλέπουμε, ούτε να ετοιμάζουν κάποια «εκστρατεία» οι φίλαθλοι, ούτε να γίνεται κάποια αντίστοιχη κινητοποίηση από την πλευρά της διοίκησης. Άλλες χρονιές, πριν από τέτοιους καθοριστικούς αγώνες, υπήρχε ξεσηκωμός. Σύνδεσμοι φιλάθλων ετοίμαζαν εκδρομές, η ομάδα φρόντιζε έγκαιρα για να καλύψει τις ανάγκες τους σε εισιτήρια αλλά και μεμονωμένοι φίλαθλοι ετοίμαζαν «κομβόι» για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

Σήμερα γιατί τόση νέκρα;
Τι κάνει η ΠΑΕ;
Τι λένε οι «οργανωμένοι»; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου