Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Προς το Ε.Χ.Κ. Σελίου, καλοπροαίρετα...

Μια καλοπροαίρετη παρατήρηση, τριών σημείων, προς το δραστήριο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου (to whom it may concern) σε σχέση με τα δελτία τύπου που στέλνει και με αφορμή το δελτίο τύπου που έστειλε για την πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού στα γραφεία τους. Πρώτον τσεκάρουμε καλά το επίθετο του προσώπου στο οποίο αναφερόμαστε, για να το γράψουμε σωστά, ειδικά όταν πρόκειται για...
«ασυνήθιστο» ωσάν αυτό του κ. Γενικού, ειδικότερα όταν το πρόσωπο αυτό είναι και πολιτικός προϊστάμενος. Δεύτερον, επιλέγουμε προσεκτικά τις φωτογραφίες που στέλνουμε στον Τύπο, για να μην «εκθέτουμε» εμμέσως και ακουσίως, εικονιζόμενους που τους αιφνιδιάζουμε φωτογραφικά, με αποτέλεσμα να «συλλαμβάνονται» από τον φωτογραφικό φακό, (π.χ.) καπνίζοντες σε χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα. Τρίτον, κάνουμε συχνά update των στοιχείων των τοπικών ΜΜΕ, ιστοσελίδων, blogs (κλπ) για να διευρύνουμε τον κύκλο των αποδεκτών της ενημέρωσής μας, καθώς όλο και ξεφυτρώνουν «νέοι», πέρα από τις σταθερές αξίες του χώρου.

Όλα και πάντα, με την καλή έννοια και για τη λεπτομέρεια του θέματος.
Διότι επί της ουσίας, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο, «στρώνει» μετά την αλλαγή της Διοίκησης,  καθώς όπως ανέφερε δημοσίως και ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος ΣυΝΑδινός, χάρη στο συμμάζεμα που κατάφερε το νέο Δ.Σ. και στην  οργάνωση που έδειξε, για πρώτη φορά η χρονιά, έκλεισε με έσοδα 90.000 ευρώ.
Pas mal du tout...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου