Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Εμείς θα ρωτούσαμε τον Ιούλιο Συναδινό, για το… κολυμβητήριο της Βέροιας

«Το υπουργείο Αθλητισμού και η ΓΓΑ εισάγουμε μία σειρά από υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ημαθίας στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του 2017, οι οποίες θα ανακαινιστούν, θα βελτιωθούν και θα είναι ασφαλέστερες για τη νεολαία που αθλείται σε αυτές». Αυτά αναμένεται να επισημάνει πάνω-κάτω σήμερα το απόγευμα, στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει στη Βέροια, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος από χθες...
επισκέπτεται την Ημαθία, με περιοδεία στις έδρες και των τριών Δήμων του Νομού, Αλεξάνδρεια και Νάουσα χθες, Βέροια σήμερα, ενώ αύριο θα έχει συνάντηση με τα αθλητικούς φορείς του Νομού.

Η σημερινή συνέντευξη τύπου έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις εξαγγελίες που θα κάνει ο Γενικός Γραμματέας σε σχέση με έργα στην Ημαθία, αν και ήδη διέρρευσε ότι αυτές θα έχουν συνολικό ύψος 300.000 ευρώ, όσο περίπου το ετήσιο συμβόλαιο, ενός ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Βέροια (λέμε τώρα...).

Καθώς δεν είμαστε ούτε δημοσιογραφική, ούτε επαγγελματική ιστοσελίδα, δεν μετέχουμε σε συνεντεύξεις τύπου και δεν είναι η δουλειά μας. Εκεί πάνε οι επαγγελματίες, οι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους, που εκπροσωπούν δημοσιογραφικές επιχειρήσεις ή δημοσιογραφικές
«πρωτοβουλίες». Και στο φινάλε, σε ώρα εργασίας και μεροκάματου, νομίζουμε πως όλοι αυτοί, δεν έχουν καμία όρεξη, να έχουν δίπλα τους, ξερόλες του διαδικτύου, όπως εμείς. Το σεβόμαστε απόλυτα αυτό και δεν το συζητάμε παραπέρα.


Από την άλλη όμως, «ξυνόμαστε» για μια ερώτηση, που εάν είχαμε τη δυνατότητα, θα την υποβάλαμε στον κ. Συναδινό. Και θα αφορούσε την υπόθεση του κολυμβητηρίου της Βέροιας. Του έργου που θέλουν όλοι οι δημότες και κάτοικοι της περιοχής, που χρειάζεται η πρωτεύουσα της Ημαθίας και που για την ώρα, μας έμεινε «αμανάτι», μόνο σε κάτι μακέτες (σαν αυτές που δημοσιεύουμε) και σε κάτι… δικογραφίες !

Θα ακούγαμε λοιπόν το κ. Γενικό, να κάνει τις εξαγγελίες, που σε σχέση με αυτές το θέμα είναι «φιξ» οπότε δεν έχεις να ρωτήσεις και πολλά. Σημασία έχει να ρωτήσεις για όσα δεν ειπώθηκαν, για αυτά που δεν εξαγγέλθηκαν και στο πλαίσιο αυτό, θα τον ρωτούσαμε:


«Καλά τα έργα που μας ανακοινώσατε, τόσα μπορείτε να δώσετε, τόσα δίνετε. Για το κολυμβητήριο της Βέροιας, έχετε κάτι να μας πείτε; Υπάρχει κάποια προοπτική, κάποιος σχεδιασμός, παραπλήσιος με τον αρχικό σχεδιασμό του, μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο χρονοδιάγραμμα;» 

Κρίμα όμως που δεν μπορούμε να το κάνουμε.
Από την άλλη όμως, που ξέρεις...
Μπορεί να υποβληθεί το ερώτημα… ανθ’ ημών !

Ας ρωτήσουν άλλοι για την… αδειοδότηση της ΠΑΕ Βέροια, δεν μας πειράζει.
Το θέμα του κολυμβητηρίου όμως, ως ερώτηση, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου