Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Νέο Δ.Σ. στους τευτλοκαλλιεργητές Κεντρικής Μακεδονίας, νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Σάκης Πίππας

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας. Η είδηση είναι ότι δεν υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή και οι υποψηφιότητες για το πενταμελές Δ.Σ. ήταν μόλις... πέντε !!! Γεγονός που δείχνει ότι ο Σύλλογος είχε οδηγηθεί στην απαξίωση, από την πλευρά των καλλιεργητών και οι λόγοι είναι γνωστό στο χώρο. Η άλλη είδηση είναι ότι ο
μέχρι τώρα πρόεδρος του Συλλόγου, Παύλος Μπογιαννίδης δεν έβαλε υποψηφιότητα καθώς οι πληροφορίες λένε ότι τα μηνύματα που έπαιρνε απο την πλευρά των παραγωγών δεν ήταν καθόλου θετικά.

Νέος πρόεδρος του Συλλόγου εκλέχθηκε ο Σάκης Πίππας απο τα Γιαννιτσά (μέχρι σήμερα αντιρόεδρος του Σωματείου), ενώ στο ΔΣ εκλέχθηκαν επίσης οι, Νίκος Καμανάς που εκλέχθηκε αντιπρόεδρος (είναι επίσης αντιπρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλεξάνδρειας), Γιάννης Σαμαράς από το Άδενδρο, που αναλαμβάνει ταμίας και μέλη οι Κ. Αποστολόπουλος και Ν. Αποστόλου (από την Πιερία).

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου Τευτλοκαλλιεργητών Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες, με τον νέο πρόεδρο της Βιομηχανίας Ζαχάρεως, Αντώνη Χατζηδιαμαντή, σε μια περίοδο αλλαγών στη Βιομηχανία, αλλά και με την καλλιέργεια των τεύτλων σε εξέλιξη, για μια χρονιά που ξεκίνησε με θετικές προοπτικές και απομένει να φανεί εάν θα εξελιχθεί το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου