Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Η πρωταπριλιάτικη εμφάνιση των ΑΝΕΛ στην Ημαθία

Οι νέοι δρόμοι (με τα τούνελ) των Τεμπών, κατασκευαστικά παραδόθηκαν “τυπικά” από χθες στο ελληνικό δημόσιο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κατασκευάστριας εταιρείας. Αυτό ήταν γνωστό από πριν, ως “τύποις προβλεπόμενο” και όταν κάποιοι “φωστήρες” πρότειναν να γίνουν τα εγκαίνια, την αμέσως επόμενη ημέρα, και μάλιστα από τον πρωθυπουργό, οι... “γάτοι” του Μαξίμου, το σκέφτηκαν και απάντησαν: “Πάτε καλά ρε, θέλετε να βάλουμε τον...
Τσίπρα να εγκαινιάζει έργα πρωταπριλιάτικα;”. Κι έτσι τα εγκαίνια αναβλήθηκαν. Δεν θα γίνουν όμως ούτε στις 3 Απριλίου όπως ήδη γράφτηκε (με τον αρμόδιο υπουργό Χρ. Σπίρτζη να εύχονταν πως θα γίνουν, ελπίζοντας ότι εκείνη τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα ήταν απασχολημένος και ίσως να εγκαινίαζε ένα τόσο μεγάλο έργο μόνος του), αλλά θα γίνουν τελικά την Πέμπτη 6 Απριλίου, όχι μόνο επειδή έτσι βολεύει το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αλλά κι επειδή εκείνη την ημέρα θα είναι στην Ελλάδα, η αρμόδια Επίτροπος υποδομών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κορίνα Κρέτσου, που θα συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα και θα αναφέρει, πόσο “εποικοδομητικά” χρησιμοποιεί η Ελλάδα τα ευρωπαϊκά κονδύλια, πόσο “αποτελεσματική είναι η κυβέρνηση” και άλλα παρόμοια.

Κι αν κάποιοι γνωρίζουν ότι πρωταπριλιάτικα, καλό είναι να μαζεύονται, οι πάσης φύσεως πολιτικοί (για ευνόητους λόγους), κάποιοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, φαίνεται να μη το λαμβάνουν υπόψη τους, ίσως επειδή έτσι όπως τα έφερε η πολιτική μοίρα τους, κάθε μέρα γι αυτούς, μοιάζει σα να' ναι ψέμα !!!

Το ίδιο άφοβα απέναντι στις πρωταπριλιάτικες παραδόσεις, φαίνεται πως αντιμετωπίζει το θέμα και η εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου που στο πλαίσιο περιοδείας της (sic) με κλιμάκιο του κόμματος στην Κεντρική Μακεδονία, σήμερα Πρωταπριλιά, θα επισκεφθεί την Ημαθία και “θα έχει επαφές με τοπικά στελέχη”, όπως διαβάζουμε.

Μάλιστα η αρσακειάδα των ΑΝΕΛ, με καταγωγή από το Καμποχώρι της Ημαθίας, θα δώσει στις 6,30 το απόγευμα και συνέντευξη τύπου, στου...“Ντίλιγκερ” (Ελιά).

Και όλα όσα θα αναφέρει εκεί, εάν τα χαρακτηρίσουμε πρωταπριλιάτικα, δεν θα πέσουμε έξω. Ίσα ίσα που θα κυριολεκτούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου