Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

“Πάλι απέξω ο Δήμος Αλεξάνδρειας”...

Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις των Δήμων Βέροιας και Νάουσας, εντάχθηκαν στο νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η Δημοτική Επιχείρηση Αλεξάνδρειας, δεν “φαίνεται” πουθενά και αμέσως, η πρώτη σκέψη που κάνουμε είναι... “πάλι απέξω ο Δήμος Αλεξάνδρειας”. Οι χρηματοδοτήσεις για τις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) ανακοινώθηκαν, οι προτάσεις των Δήμων Βέροιας και Νάουσας εγκρίθηκαν, η πρόταση της Αλεξάνδρειας απορρίφθηκε.

Κι αμέσως, η πρώτη σκέψη που κάνουμε είναι... “πάλι απέξω ο Δήμος Αλεξάνδρειας”.

Τουριστικοί παράγοντες πάνε κι έρχονται σε Βέροια και Νάουσα, δράσεις τουριστικής προβολής των δύο Δήμων, ανακοινώνονται συνεχώς, πουθενά δεν διαβάζουμε κάτι για την Αλεξάνδρεια. Κι αμέσως, η πρώτη σκέψη που κάνουμε είναι... “πάλι απέξω ο Δήμος Αλεξάνδρειας”.

Μπορεί στην Αλεξάνδρεια, να προσπαθούν, να κάνουν προτάσεις, να κάνουν ενστάσεις, όμως κατά τη γνώμη μας, η γενική εικόνα που αρχίζει να φαίνεται προς τα έξω, είναι πως... ο Δήμος Αλεξάνδρειας είναι συνεχώς στην "απέξω" !!!

Μακάρι να είναι αλλιώς τα πράγματα και εδώ είμαστε, για να το γράψουμε.

Διότι εάν δεν είναι αλλιώς τα πράγματα, το μόνο που θα απομείνει για να λέμε πως είναι... “μέσα” ο Δήμος Αλεξάνδρειας, αν και θα είναι άδικο, θα είναι η... Γιορτή της Πίτας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου