Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Υποβιβάζεται απ΄ευθείας η ΠΑΕ Βέροια; Φήμες για αποβολή της ομάδας απο το πρωτάθλημα επειδή δεν μπορεί να πάρει άδεια

Βουίζει η αθλητική πιάτσα της Αθήνας ότι η ΠΑΕ Βέροια είναι η μία από τις δύο ομάδες που υποβιβάζονται φέτος απ΄ευθείας από τη Super League (ex officio όπως θα έλεγαν και οι δικηγόροι), καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε ούτε καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης. Η «Βασίλισσα του Βορρά», φέρεται να είναι η μοναδική από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν συμπλήρωσε το φάκελο της για να πάρει την αδειοδότηση από την Αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για τη νέα σεζόν.


Η διορία για όλες τις ομάδες για να καταθέσουν φάκελο έληγε χθες και η μη αδειοδότηση της Βέροιας για οφειλές σημαίνει αυτόματα και τον υποβιβασμό της.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Βέροια πριν τη σημερινή αγωνιστική βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League με 16 βαθμούς.

Έχει ακόμα να αγωνιστεί με ΠΑΣ Γιάννινα (σήμερα εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Ξάνθη (εκτός), αλλά εάν ισχύουν οι πληροφορίες για αποβολή της ομάδας απο το πρωτάθλημα, τα παιχνίδια της στη Λίγκα θα αποκτήσουν διαδικαστική σημασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου