Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

“Δεν είμαστε χτεσινοί στο ποδόσφαιρο, ξέρουμε τι γίνεται", σχολιάσε ο Ράτκο Ντόστανιτς το θέμα αδειδότησης της ΠΑΕ Βέροια

“Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για την αδειοδότηση, ξέρω τι έχει γίνει. Με λαθεμένες πληροφορίες προσπαθούν να επηρεάσουν τους παίκτες. Δεν είμαστε χτεσινοί στο ποδόσφαιρο, ξέρουμε τι γίνεται". Με τις λέξεις αυτές, ο προπονητής της ΠΑΕ Βέροια, Ράτκο Ντόστανιτς, τοποθετήθηκε στο επίμαχο θέμα που από το πρωί ταλανίζει την οικογένεια της Βασίλισσας και φάνηκε να το θεωρεί “διαχειρίσιμο”. Θα δείξει τις επόμενες ημέρες, όπως τις επόμενες ημέρες θα δείξει και σε σχέση με τη μαθηματική σωτηρία της ομάδας (εάν διασφαλιστεί και η διοικητική, μέσω της αδειοδότησης) καθώς την Κυριακή στο Αγρίνιο, η Βέροια δίνει έναν πραγματικό τελικό.

Αγώνας στον οποίο επίσης αναφέρθηκε ο Ντόστανιτς με τις δηλώσεις αμέσως μετά τον σημερινό αγώνα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας γιατί παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που τακτικά και αγωνιστικά είναι πάρα πολύ πειθαρχημένη και βγάζει φωτιά στις αντεπιθέσεις, όπως λέμε στην κοινή γλώσσα. Σημείο αναφοράς του παιχνιδιού ήταν το χρονικό σημείο που βάλαμε το γκολ και έτσι μας έφυγε το άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, δεν μπορώ να πω ότι πήγαμε πίσω γιατί έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή προσπάθεια γιατί τα έδωσαν όλα για τη νίκη".

Για το αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια απ' την ομάδα: "Δεν άλλαξε τίποτα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Υπάρχουν 9 βαθμοί ακόμα στο τραπέζι και θα κάνουμε ότι μπορούμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά όσο είμαστε ζωντανοί, ελπίζουμε. Από την στιγμή που πιστεύουμε κι εγώ κι οι παίκτες ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε".

Για το θέμα της άδειας: "Δεν θέλω να το θίξω καθόλου αυτό το θέμα. Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για την αδειοδότηση, ξέρω τι έχει γίνει. Με λαθεμένες πληροφορίες προσπαθούν να επηρεάσουν τους παίκτες. Δεν είμαστε χτεσινοί στο ποδόσφαιρο, ξέρουμε τι γίνεται".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου