Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Έφραξαν στοιχηματικά το Βέροια - Γιάννενα. Μεγάλα ποσά σε στοιχήματα για νίκη των φιλοξενούμενων

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Βέροιας – Γιάννενα, μεγάλα ποσά στοιχημάτων έχουν καταγραφεί, υπέρ της νίκης των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να παρατηρήθηκε έντονη πτώση του διπλού.
Οι περισσότερες εταιρείες λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, το "έφραξαν" και δεν δέχονταν πλέον στοιχήματα και σύμφωνα με πληροφορίες, μετρημένες εταιρείες προσφέρουν ακόμη τιμές στοιχηματισμού για τον αγώνα (στο live).
Η ελληνική εταιρεία στοιχημάτων (ΟΠΑΠ) επίσης το έφραξε, πριν ξεκινήσει και δεν δέχονταν στοιχήματα,...
σε κανένα συνδυασμό.

Η αναμέτρηση βεβαίως που έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα μετά τα όσα έγιναν γνωστά για την ομάδα της Βέροιας και την υπόθεση της αδειοδότησής της κι αυτό ενδεχομένως να έχει επηρεάσει την "τάση" της αγοράς, που στρέφεται μαζικά υπέρ των φιλοξενουμένων κάτι που φαίνεται να "συμμερίζονται" και οι στοιχηματικές εταιρείες, γι αυτό και διέκοψαν τις στοιχηματικές προσφορές στον συγκεκριμένο αγώνα (κοινώς το έφραξαν). 


Μια περίπτωση που συχνά "διαψεύδεται" καθώς το αποτέλεσμα έρχεται εντελώς διαφορετικό, από την τάση που έδειξε η αγορά (π.χ. στην περίπτωση του σημερινού αγώνα, να κερδίσει η Βέροια), κάτι που θα σημαίνει "καταστροφή" για όσους έσπευσαν να προδικάσουν την καταστροφή μιας ομάδας.

Λιγότερες από δύο ώρες απέμειναν, μέχρι τη λήξη του αγώνα και θα ξέρουμε, ποιος... "κέρδισε" ποιόν !!!

Στο μεταξύ, ο αγώνας στο γήπεδο της Βέροιας ξεκίνησε και οι ομάδες κατέβηκαν με τις εξής ενδεκάδες

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς, Καλί, Ασίγκμπα, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε, Κοζορώνης, Γιάκος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Λίλα, Μαυροπάνος, Ακόστα.


Ας ελπίσουμε ότι η εξέλιξη του αγώνα, θα διαψεύσει τις στοιχηματικές "ενδείξεις" και η Βέροια θα πετύχει ένα καθαρό αποτέλεσμα, με νίκη, που θα τις δίνει ελπίδες για τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου