Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Δεν επηρεάζει την επίσκεψη του Γ. Τσιρώνη στην Ημαθία, η έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει αυτή την ώρα, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (στο ξενοδοχείο Wyndham Grand, στην πλατεία Καραΐσκάκη της Αθήνας, σε μία συνεδρίαση -εξπρές τις εργασίες της οποίας άνοιξε με ομιλία του ο πρωθυπουργός. Στην ατζέντα της συνεδρίασης αναφέρεται ότι πρόκειται να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, όμως επί της ουσίας, η Κεντρική
Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ καλείτε να εγκρίνει τα όσα συμφωνήθηκαν στο προχθεσινό Eurogroup της Μάλτας. Ο Αλέξης Τσίπρας, θα προσπαθήσει να πείσει εκείνους που έχουν αμφιβολίες, ότι τα αντίμετρα που πρότεινε η κυβέρνηση στους δανειστές ισορροπούν τα κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η αναμενόμενη μείωση του ΕΝΦΙΑ και η μείωση στη φορολογία εισοδήματος, καθώς και τα εργασιακά, αναμένεται να λειτουργήσουν καταλυτικά για τα στελέχη του κόμματος, ώστε να δώσουν το 'πράσινο φως” και αντιστοίχως να δεσμευθούν και οι βουλευτές, για τις κρίσιμες ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν.

Η έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ δεν επηρεάζει την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, στην Ημαθία. Ο ίδιος ο κ. Τσιρώνης δεν είναι καν... ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ιδρυτικό μέλος του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων και είναι βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος των Οικολόγων Πρασίνων (στο πλαίσιο της εκλογικής συνεργασίας τους).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου