Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ο Νίκος Τουλίκας είναι η θετική είδηση, είναι το καλό παράδειγμα, που όλοι έχουμε ανάγκη στην εποχή μας

Όπως γράψαμε ήδη, στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 10 χλμ, του 12ου Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, για πολλούς ένα απο τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, συμμετείχε και ο Νίκος Τουλίκας, αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «Αιγές» και των Special Olympics Hellas. Το ξαναγράφουμε καθώς θέλουμε να επισημάνουμε το παράδειγμα της επιμονής, της υπομονής και της θέλησης, που οδηγούν στην επιτυχία. Κάτι που ο Νικόλας, για άλλη μια φορά, το απέδειξε σε όλους μας. Διότι ακριβώς, με την επιμονή, την υπομονή και τη θέληση του, τερμάτισε τα 10 χιλιόμετρα, με νέο ατομικό ρεκόρ, στα 45,59 λεπτά και βγήκε 49ος στην κατηγορία 19 έως 34 χρόνων και 149ος στην γενική κατάταξη. Επίσης κατέρριψε το...
πανελλήνιο ρεκόρ ανεπίσημα στην κατηγορία Τ20 (νοητικής υστέρησης) που παρέμενε το ίδιο, από το 2005 !!!

Ένα ρεκόρ που στο επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΟΑΜ) ΑμεΑ, όλοι ευελπιστούμε να πιστοποιηθεί και επίσημα, καθώς θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής από την Αλεξάνδρεια.

Διότι μπορεί ο Τουλίκας, να κερδίζει κατά σειρά, τα χρυσά μετάλλια, στους παγκόσμιους των Special Olympics και να είναι πλέον ένας διεθνώς αναγνωρισμένος αθλητής στην κατηγορία του, παραμένει όμως ένας συνεπής αθλητής-μαχητής, του τοπικού Σωματείου του και προπαντός της Ελλάδας, συμμετέχοντας με την ίδια θέληση, με την ίδια υπομονή και με την ίδια επιμονή, σε τοπικούς και σε πανελλήνιους αγώνες.

Και βεβαίως, ο Νίκος Τουλίκας είναι η θετική είδηση, είναι το καλό παράδειγμα, που όλοι έχουμε ανάγκη στην εποχή μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Επ’ ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η πλευρά του Νίκου Τουλίκα, ευχαριστεί τους χορηγούς της: VITRO HELLAS, πρακτορείο ΟΠΑΠ "Γίγας", Τριανταφυλλόπουλο Δημήτριο (AUTO TECHNIC συνεργείο αυτοκινήτων), Μυλωνά Βαγγέλη (ιχθυοπωλείο «Το παλιό μαγαζί» ) και Olive Wine Bistro, στην Αλεξάνδρεια καθώς και όλους όσους στηρίζουν τον Νικόλα ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου