Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Dear Ratko: Με ποιους να σηκώσει κεφάλι η ΠΑΕ Βέροια; Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα και τα γκολ, διαβάστε δηλώσεις και τα... “μικρά-μικρά” του αγώνα από το troika24

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Μείναμε στο μηδέν. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι", δήλωσε μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, αμέσως μετά τη συντριβή της ομάδας, με 5-0 το απόγευμα στη Λεωφόρο. Καλά τα λέει, ο κόουτς, όμως να σηκώσουμε κεφάλι, με ποιους; με αυτούς που δεν σηκώσαμε μέχρι σήμερα; Με απλήρωτους, σηκώνεις κεφάλι κόουτς; Με ανθρώπους που δεν νιώθουν τι φανέλα, μπορείς; Με τους “φευγάτους” μπορείς; “Πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε μυαλό, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία” είπε στους παίκτες του. Σε ποια γλώσσα τους το είπε, δεν μάθαμε, για να δούμε, πόσοι το κατάλαβαν. Ο ίδιος βέβαια, ανέλαβε την ευθύνη, όμως αυτό αρκεί; Διαβάστε αναλυτικά, όλη τη δήλωση, στη συνέχεια...

Η ΔΗΛΩΣΗ

Αναλυτικά, η δήλωση του Ράτκο Ντόστανιτς, μετά το τέλος του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό αναφέρει: “Ήταν μια πολύ άσχημη μέρα και ένας κακός αγώνας για εμάς. Το είπα και στ' αποδυτήρια ότι το παιχνίδι αυτό για εμάς ήταν ένα μηδενικό και μετέφερα στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει πολύ γρήγορα να αλλάξουμε μυαλό αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της σημερινής ήττας, αλλά πρέπει ν΄αλλάξουμε μυαλό για να μείνουμε στην κατηγορία”.

Στο ερώτημα, “γιατί επέμενε η Βέροια να παίζει τόσο ψηλά και ο Παναθηναϊκός έβρισκε κάθετες μπαλιές”, ο κόουτς της “Βασίλισσας” απάντησε: “Το βασικό είναι ότι εμείς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Από την αρχή δεν το κάναμε... Δεν θέλω να πω ότι είχαμε ελλείψεις όπως ο Τόμας και ο Σισοκό. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν βγήκαν όσα είχαμε συζητήσει στ' αποδυτήρια. Θέλαμε να πιέσουμε ψηλά για να μη δώσουμε χώρους στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα καταφέραμε κι έτσι ο αντίπαλος έκανε το παιχνίδι του με τις κάθετες μπαλιές”.



ΑΝΟΙΧΤΗ” Η ΒΕΡΟΙΑ... “ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ”...
ΕΙΠΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Για το παιγνίδι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε: “Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς και σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος που ήταν ανοιχτός και βρήκαμε χώρους για να κάνουμε φάσεις, να πετύχουμε γκολ ενώ είχαμε ευκαιρίες και για άλλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θα έπρεπε να είμαστε γρηγορότεροι, περισσότερο ομαδικοί, καταλαβαίνω ότι αρέσει και το θέαμα αλλά σε κάποιες φάσεις νομίζω ότι υπερβάλαμε. Η ομάδα βέβαια είχε διάθεση, πέτυχε πέντε τέρματα, είχαμε και άλλες ευκαιρίες, οπότε είμαι ευχαριστημένος".

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ “ΠΑΤΟ”, ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ

Μετά το σημερινό αγώνα, ο Παναθηναϊκός έφθασε στους 41 βαθμούς κι ανέβηκε στην 3η θέση, προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ (που αύριο αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα). Η Βέροια εξακολουθεί να έχει μόλις 13 βαθμούς και βρίσκεται σταθεροποιημένη στην τελευταία (16η) θέση της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, η Λάρισα ήλθε ισόπαλη με τα Γιάννενα (1-1) και έφθασε στους 21 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός έχασε στο Αγρίνιο (Παναιτωλικό), 2-0 και παρέμεινε στους 17 βαθμούς.
Αύριο Κυριακή, έχουμε Ατρόμητο – Ηρακλή (με τον “Ηρα” στους 13 βαθμούς) και Τρίπολη Κέρκυρα (με τον “Αστέρα” στους 20 βαθμούς).

Την άλλη Κυριακή, η Βέροια παίζει στα Χανιά, με τον Πλατανιά. Άλλος ένας “τελικός”, με την ομάδα να “καίγεται”. Κάτι μας λέει, ότι στην Κρήτη, θα σπάσει το ρόδι...


ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Το ματς του πρώτου γύρου, στην Ημαθία, είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ο Μπεργκ είχε ανοίξει το σκορ για τον Παναθηναϊκό, ο Μπαλάφας είχε ισοφαρίσει στο 88ο λεπτό.

Σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, οι ομάδες άλλαξαν προπονητές. Οι τότε κόουτς των δύο ομάδων, Θωμάς Γράφας και Αντρέα Στραματσόνι, έχουν αποχωρήσει.

Όπως και οι ποδοσφαιριστές, Βίτι, Χαροντάκης, Μαραγκός, Μαλόν, Σισίνιο, Παπαστριανός, Μεληκιώτης από την πλευρά της Βέροιας και οι Ιβανόβ, Γουακάσο, Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό.

Η συντριπτική παράδοση υπέρ του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε. Σε 16 αναμετρήσεις με γηπεδούχους τους "πρασίνους", ο Παναθηναϊκός έχει πλέον15 νίκες, η Βέροια μία, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Χατ τρικ απ' τον Μάρκους Μπεργκ που έφτασε τα έξι γκολ σε πέντε αναμετρήσεις κόντρα στη Βέροια.

Με εντολή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Μάρκους Μπεργκ εκτέλεσε το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βέροια, την ώρα που ο Βιγιαφάνιες ήταν έτοιμος να το χτυπήσει. Με έξι λέξεις και χωρίς πολλά-πολλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε γιατί ζήτησε να εκτελέσει και το δεύτερο πέναλτι ο Σουηδός. “Ο Μπεργκ πάει για πρώτος σκόρερ” είπε...

Ο Μπεργκ ήδη προηγείται στη λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος, με 16 γκολ, και ακολουθούν με 13 οι, Κόντε, Γιουνές (Ξάνθης) και Ιντέγε (Ολυμπιακός) που ήδη κούνησε μαντήλι και πήρε μεταγραφή στην Κίνα, για να αγωνιστεί στην Tianjin Teda, με συμβόλαιο κοντά στα 4 χαρτιά το χρόνο.

Αλήθεια, με εκείνους τους Κινέζους, που θα αγόραζαν την ΠΑΕ Βέροια, έχουμε κανά νέο κύριε Καρυπίδη;

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βέροια και διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και ζαλίστηκε. Ο επιθετικός των πράσινων πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και έχοντας κολάρο στον λαιμό του και υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει πάθει κάτι σοβαρό. Στην διάρκεια των εξετάσεων του έγινε και αξονική στο κεφάλι, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν καθαρά με αποτέλεσμα ο Εμποκού να πάρει εξιτήριο λίγη ώρα μετά.



Βέροια (Ντόστανιτς, 4-2-3-1):
Λόπεθ - Μίλιεβιτς, Καλί, Ασίγκμπα, Αντονιάν - Σουλέ, Μπαλάφας (46' Κωνσταντινίδης) - Στόιτσεφ, Λινάρδος (65' Παπαδόπουλος), Κάλβο (71' Μαυριάς) - Σαρπόνγκ

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης, 4-2-3-1):
Βλαχοδήμος - Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Χουλτ - Ζέκα, Λουντ (72' Ρέις) - Βιγιαφάνιες, Εμποκού (28' Χατζηγιοβάνης), Κλωναρίδης (59' Λέτο) - Μπεργκ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (NOVAsports)

ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ 

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα Παναθηναϊκού - Βέροια, και στιγμιότυπα..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου