Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο ίδιος ο Καραπαναγιωτίδης δημιουργεί τις παρεξηγήσεις

Τελικά, ούτε στη Νέα Υόρκη πήρε ο Ιβάν Σαββίδης, τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Ούτε και στα Γρεβενά τον είχε συμπεριλάβει, για την εκδήλωση με τον Μελισσανίδη (γράψαμεσε προηγούμενες αναρτήσεις λεπτομέρειες). Παρ΄όλα αυτά, ο βεροιώτης πολιτικός, φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να έχει στραμμένο το βλέμμα του, μόνο στον Ιβάν και πουθενά αλλού. Περιμένοντας ίσως μια επόμενη φορά. Το γράφουμε αυτό χωρίς να θέλουμε να παρεξηγηθούμε. Αν κάποιος δημιουργεί παρεξηγήσεις με τη στάση του, είναι ο ίδιος ο Καραπαναγιωτίδης. Είναι εξαφανισμένος...
...από το δημοτικό συμβούλιο κι αν συγκρίνουμε, πόσες φορές μίλησε στα ραδιόφωνα για τον Ιβάν Σαββίδη και πόσες φορές μίλησε (π.χ.) για τη… γέφυρα Κούσιου, δεν θέλει και πολύ γα να παρεξηγηθεί.  Υποτίθεται πως είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, υποτίθεται πως είναι αρχηγός συνδυασμού κι αυτός το μόνο που δείχνει να τον νοιάζει, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Σαν να το έχει άγχος, να ακούσει ο Ιβάν (ή να του πουν) ότι ο Καραπαναγιωτίδης μίλησε για αυτόν. Σαν να το έχει άγχος να μάθει ο Ιβάν ότι μιλάει συνεχώς υπέρ του.

Άγχος καθόλου, έχει για τον Δήμο Βέροιας;
Δεν του φαίνεται;
Λοιπόν, μόνος του δίνει δικαιώματα.

Μήπως να μετρήσουμε και πόσες φορές εμφανίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας και πόσες φορές εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας; Μάλλον δεν τον συμφέρει, ούτε αυτό.

Δικαίωμά του είναι. Δική του είναι η επιλογή, να διαχειρίζεται έτσι, την ήττα στις δημοτικές εκλογές. Δεν δικαιούται όμως, να το κάνει, με αυτό τον τρόπο, απέναντι στα καθήκοντά του. Διότι όσο παραμένει αρχηγός συνδυασμού, έστω και... φάντασμα, έχει καθήκοντα, έχει υποχρεώσεις.

Η «δύναμη πολιτών», ο συνδυασμός του, αποδυναμώθηκε εντελώς και όλοι πλέον δρουν ανεξάρτητα. Ας γίνουν κι όλας ανεξάρτητοι, επίσημα, για να τελειώνουμε. Είναι και αυτό μια λύση. Αν δεν μπορεί να δώσει τη λύση, ο ανύπαρκτος αρχηγός του συνδυασμού, ας δώσουν τη λύση οι σύμβουλοι. Ας γίνουν ανεξάρτητοι, να το διαλύσουν και επίσημα.

Και κάτι ακόμη.
Ακούσαμε πρόσφατα τον… ψίθυρο, ότι ο Καραπαναγιωτίδης δεν θέλει να παραιτηθεί, επειδή το ξανασκέφτεται, να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος, θεωρώντας ότι εάν ισχύσει ο νέος νόμος (ξεχωριστό ψηφοδέλτιο για δήμαρχο, ξεχωριστό για δημοτικό σύμβουλο), αυτό τον ευνοεί.

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει εκ μέρους του, προφανώς και θα αστειεύεται…
Ούτε για ανέκδοτο δεν λέγεται αυτό...

Συνεπώς ας αφήσει τα αστεία.
Να παραιτηθεί, να ησυχάσει κι αυτός, να ησυχάσουν και στον… «συνδυασμό» του.
Και να έχει όλο τον χρόνο, να μιλάει για τον Ιβάν Σαββίδη, εκεί τουλάχιστον ελπίζοντας…

Διότι στον Δήμο Βέροιας, δεν έχει πλέον να ελπίζει σε τίποτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου