Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Σοβαρές αιχμές Κούγια για το Βέροια – Κέρκυρα. “Ομάδα της τεσσάρας με 1.35 απόδοση”... Θα μείνουν αναπάντητες ;

Γι' ακόμα ένα παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της ομάδας του (Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0) και αναφέρθηκε (ανάμεσα σε άλλα) και στον αγώνα Βέροια-Κέρκυρα ο οποίος έγινε νωρίς χθες Σάββατο (κέρδισε η Βέροια 4-0). Για μια ακόμη φορά, ο κ. Κούγιας  κάνει αναφορές σε ονόματα, υπονοεί "στημένα" και γενικά αφήνει σοβαρές αιχμές, που έχουμε την άποψη ότι δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες, τουλάχιστον από την ΠΑΕ Βέροια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που θέλω να πω και με έχει στενοχωρήσει πιο πολύ, είναι ότι η ΑΕΛ δίνει ένα πολυμέτωπο αγώνα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ, όσο εγώ είμαι αυτός που εγγυάται τη λειτουργία της, ούτε η ομάδα της πεντάρας στην έδρα της, ούτε η ομάδα της τεσσάρας εκτός έδρας με 1.35 απόδοση. Ούτε η ομάδα που θα κλειδώνονται τα παιχνίδια της τρεις ώρες πριν, όπως κλειδωνόντουσαν όλα αυτά τα χρόνια. Και μιλάω για μια ομάδα που έχει πραγματικό ιδιοκτήτη έναν Λιμπάντζη, που όλοι ξέρουμε ποια είναι η πραγματική προσωπικότητά του και τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια κι έχει κι έναν προπονητή που πρέπει να ντρέπεται.

Από τη Λάρισα θα ξεκινήσει η μεγάλη άνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τις ομάδες της περιφέρειας. Εύχομαι να ανέβουν ιστορικές ομάδες από τη Football League και να μην έχουμε τα ίδια με τις ομαδοποιήσεις και τα στημένα παιχνίδια του τελευταίου δεκαλέπτου των over. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και το λέω ως Αλέξης Κούγιας, με ο,τι σημαίνει αυτό για την επαγγελματική, προσωπική, οικογενειακή διαδρομή μου και την ποδοσφαιρική μου ζωή. Είναι ντροπή. Δεν μπορεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος (να κλειδώνονται), δεν είμαστε στην περίοδο της παντοδυναμίας του 08-09, που ήταν κλειδωμένα τα 3/4 των παιχνιδιών της Β' Εθνικής. Είμαστε σε άλλη περίοδο. Γι' αυτό έχουμε εξευτελιστεί κι έχουν έρθει στην Ελλάδα - λες και είμαστε η χώρα χωρίς ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια - να μας διαφεντεύουν με επιτροπές. Πρέπει όλοι να αφυπνισθούν και να τελειώνουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου