Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Πρώτη φορά μιούζικαλ από το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας, την Κυριακή 26 Μαρτίου, με την παράσταση "Ellie"

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών, διοργανώνουν για πρώτη φορά μιούζικαλ, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη σύνθεση μουσικής παράστασης, με τίτλο “Ellie”.
Η παράσταση θα...

... δοθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 7:30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας και όλο το μουσικό concept είναι βασισμένο πάνω σε μια επιλογή από γνωστές μιούζικαλ μελωδίες, που επέλεξαν να ερμηνεύσουν τα μέλη της Ομάδας “Naousa Glee” και η μαέστρος τους Νεφέλη Μπραβάκη.

Το μιούζικαλ Ellie είναι μια ιστορία που συνέθεσαν τα ίδια τα παιδιά του “Naousa Glee”, βασισμένη στην προσωπική περιπέτεια ενός μικρού, ιδιαίτερα προικισμένου κοριτσιού, που η ζωή του σημαδεύεται από μία σειρά άτυχων γεγονότων, μέχρι τελικά να βρει αυτό που του αξίζει.

Τα παιδιά και των 3 ομάδων του “Naousa Glee” που θα πάρουν μέρος στην παράσταση (Νάουσας- Βέροιας -Θεσσαλονίκης) εργάστηκαν ομαδικά, με το τελικό αποτέλεσμα να ανήκει σ’ αυτά. Η σύνθεση της ιστορίας είναι της ομάδας Naoussa Glee, οι χορογραφίες του Filippos Glee και η απόδοση των στίχων στα ελληνικά έγινε από το Seirios Glee.

Στην παράσταση συμμετέχουν τα παιδιά της Α’ και Β’ προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας.
Γενική είσοδος: 2€.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου