Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Στο Δήμο Νάουσας, των 35 χιλιάδων κατοίκων, δεν δηλώθηκε καμία γέννα, εδώ και 6 χρόνια. Υπάρχει λόγος...

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, αναφερθήκαμε με σχόλιο, στη δήλωση του Δημάρχου Νάουσας για το Νοσοκομείο της πόλης και τη δρομολόγηση λύσεων (με καθοριστική τη συνεισφορά του) στο θέμα που πρόσφατα δημιουργήθηκε. Και τονίσαμε το γεγονός ότι ο Νίκος Κουτσογιάννης είδε το πρόβλημα και εργάστηκε πάνω σε αυτό, για την επίλυσή του, με όλα τα διαθέσιμα “μέσα”. Ενδιαφέρθηκε για την επίλυσή του, με τη μέθοδο της κοινής...
λογικής. Όπως αντιμετωπίζει κάθε φορά, τα θέματα του Δήμου.

Διαβάζοντας όμως, πιο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τη δήλωση του Δημάρχου Νάουσας, βλέπουμε ότι ανάμεσα σε όλα, όσα αναφέρει, αυτό που τονίζει με κεφαλαία γράμματα είναι η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ κλινική του Νοσοκομείου.

“Σε περίπου ενάμιση μήνα ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ κλινική - πάγιο αίτημα της δημοτικής μας αρχής. Προσλαμβάνονται δυο γυναικολόγοι και ένας παιδίατρος”, ανακοινώνει ο Νίος Κουτσογιάννης μέσω της δήλωσής του κι έχει ξεχωριστή σημασία, διότι υπάρχει λόγος...

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την τελευταία εξαετία δεν έχει καταγράφει ούτε μία γέννα στο ληξιαρχείο του Δήμου Νάουσας. Ενός Δήμου με πληθυσμό 35 χιλιάδων κατοίκων !!!

Ο λόγος είναι η ανύπαρκτη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου.
Διότι προφανώς και γεννιούνται παιδιά στο Δήμο Νάουσας αλλά γεννιούνται σε μαιευτικές κλινικές όμορων πόλεων και τα ζευγάρια των δημοτών της Νάουσας, “γεμίζουν” στατιστικά τη Βέροια, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα και τη Θεσσαλονίκη.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Κουτσογιάννης, τονίζει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ότι ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας.
Με όλα τα παραπάνω, δεν είναι καθόλου μικρή δουλειά. 

Καθόλου...


-----------
Το σχόλιο που κάναμε για τη δήλωση
του Δημάρχου Νάουσας, με την ίδια τη δήλωση
μπορείτε να το διαβάσατε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου