Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο Δημήτρης Μάντσιος επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ημαθίας. Εξωστρέφεια και στρατηγική με στόχο την αύξηση των διανυκτερεύσεων.

Επικυρώθηκαν χθες από το Πρωτοδικείο, τα αποτελέσματα των εκλογών, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ημαθίας. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και η Ένωση Ξενοδόχων, έχοντας στη σύνθεσή του νέου διοικητικού συμβουλίου της, παλιούς και νέους επαγγελματίες του χώρου, ξεκινά άμεσα τη νέα θητεία της, με θετικό πρόσημο. Πρώτα απ΄ όλα επειδή το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από άτομα έμπειρα,...
...ικανά και γνωστά από την έως τώρα uetik;h παρουσία τους στο ξενοδοχειακό χώρο. Και μετά, επειδή έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους λίγους φορείς του Νομού, που μπορεί να συνθέσει, να συνδέσει, να προβάλει και να προωθήσει αναπτυξιακά, σχεδόν όλες τις δράσεις της τοπικής οικονομίας και της τοπικής δημιουργίας. Τουρισμό, γαστρονομία, τοπική παραγωγή, αρχαιολογία, μνημεία και χώρους λατρείας, παράδοση και σύγχρονη δημιουργία, συνέδρια, συλλόγους και εκδηλώσεις, αυτοδιοίκηση, επιχειρείν και πολλά ακόμη.

Η νέα διοίκηση της Ένωσης, έχει οι εξής:
Πρόεδρος, Δημήτριος Μάντσιος από το Εσπερίδες SPA Hotel, Νάουσα.
Αντιπρόεδρος, Ιωάννα Ντίνα από Ξενοδοχείο Μάνθος , Αλεξάνδρεια.
Γεν. Γραμματέας, Κων. Παπαοικονόμου Ξενοδοχείο Αίγες Μέλαθρον και Βίλα Ελιά, Βέροια
Ταμίας, Δημήτριος Χατζηιωαννίδης Ξενοδοχείο Ακρόριον, Κουτσούφλιανη.
Μέλος, Βασίλειος Λυκοστράτης Όλγανος Boutique Hotel Βέροια.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ. ΜΑΝΤΣΙΟΥ

Ο επανεκλεγής πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ημαθίας, Δημήτρης Μάτσιος, μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων και ενόψει της εκκίνησης της θητείας του νέου Δ.Σ. έδωσε στη δημοσιότητα ένα ευχαριστήριο μήνυμα, στο οποίο περιέχεται όλη η φιλοσοφία του φορέα και του πλαίσιου στο οποίο θα κινηθεί. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους, που από το 2003 με εμπιστεύονται στο το τιμόνι της Ένωσης Ξενοδόχων της Ημαθίας, ένα όμορφο κομμάτι της Ελλάδας όπου οι μοναδικότητες του χθες συναντούν την πολυδιάστατη φιλοξενία του σήμερα.

27 τολμηροί ξενοδόχοι κρατάμε Θερμοπύλες σε έναν τόπο που οι ετήσιοι επισκέπτες ξεπερνάν τις 260.000 στη Βεργίνα και τη Βέροια, τους 210.000 στον Άγιο Νικόλαο και τη Νάουσα και πάνω από 75,000 στα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών. Και όμως η μέση ετήσια πληρότητα στα 727 δωμάτια και στις 1.468 κλίνες αγγίζει το 36,57%.

Το νέο διοικητικό μας συμβούλιο αναλύοντας όλα αυτά με σοβαρότητα, εξωστρέφεια, δυναμισμό και πάνω από όλα με στρατηγική διεκδικεί πολλές περισσότερες διανυκτερεύσεις.
Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, συνεχίζουμε να παλεύουμε για το καλύτερο, με αισιοδοξία. Θεμέλιο για εμάς η συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της Ημαθίας στις προωθητικές ενέργειες του τόπου μας, ώστε η τουριστική ανάπτυξη να ξεπεράσει τη μονοπώληση του μοντέλου της ημερήσιας επίσκεψης μαζικού τουρισμού
Η αυθεντική ζεστή φιλοξενία κάνουν το ταξίδι στον τόπο μας μαγευτικά ονειρεμένο και οι ξενοδόχοι της Ημαθίας ξέρουν να την προσφέρουν, παλεύοντας για την αύξηση των διανυκτερεύσεων γνωρίζοντας τη σημασία και τη διασύνδεση του τουρισμού στην τοπική οικονομία.

Δίνουμε το επιχειρησιακό μας παρόν εδώ, στην καρδιά του βασιλείου της Μακεδονίας τις Αιγές, στη γη του Αλέξανδρου, στη γη του μεγάλου δασκάλου Αριστοτέλη, στη γη του πρώτου πανεπιστημίου της οικουμένης, στη γη του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, στη γη με τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα, που παράγει τα ποιο γευστικά φρούτα και τα ξακουστά κρασιά, στη γη που ξεκίνησε τη χιονοδρομία, στη γη που αγέρωχος κυλά ο Αλιάκμονας, στη γη της Παναγιάς των Ποντίων, στη γη που ζούμε, στη γη που αγαπάμε".


Εκ μέρους του troika24, καλή επιτυχία...
Και κυρίως καλό κουράγιο σε όλο το νέο Δ.Σ. της Ένωσης, για το οποίο, γνωρίζοντας και τις δυνατότητες των ατόμων που το απαρτίζουν, οι προσδοκίες είναι πολλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου