Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Χωρίς οργανωμένους ο Φίλιππος Βέροιας στην Κοζάνη, ενώ οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ από την Ημαθία ήταν εκεί...

Μπορεί η απόσταση Κοζάνης - Βέροιας να είναι μόλις 60 χιλιόμετρα και η απόσταση Κοζάνης – Θεσσαλονίκης να είναι διπλάσια (130 χιλιόμετρα) και με διπλάσια διόδια, όμως στο χθεσινό κρίσιμο αγώνα του Φιλίππου Βέροιας με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, στη Λευκόβρυσης Κοζάνης, για τον ημιτελικό του κυπέλλου χάντμπολ, η απουσία των φιλάθλων του Φιλίππου ήταν αισθητή, όπως αισθητή ήταν και η... παρουσία των...
...φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Το παραδέχθηκε ακόμη και ο επίσημος Φίλιππος, γράφοντας σε σχετική ανακοίνωσή του (για τον αγώνα), ότι “ο ΠΑΟΚ 'επικράτησε' στη μάχη της εξέδρας” και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το γεγονός αυτό, συζητήθηκε και σχολιάστηκε.

Και ιδίως όταν στις “απέναντι” κερκίδες των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ, ήταν εμφανής η παρουσία κόσμου από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και άλλες περιοχές της Ημαθίας. 
Ήταν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ, από τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια, που κινητοποιήθηκαν οργανωμένα για τον αγώνα της ομάδας τους, σε αντίθεση με την πλευρά του Φιλίππου Βέροιας, που δεν υπήρξε καμία οργανωμένη κινητοποίηση από πλευράς φιλάθλων, ακόμη και από αυτή των οργανωμένων της “Βέροιας”, που συνήθως υποστηρίζουν και τον Φίλιππο.
Τελικά, φίλαθλοι που να υποστηρίζουν, μόνον ή πρώτα από όλα τον Φίλιππο Βέροιας, είναι πιο σπάνιοι και από τις φυλές των Yanomami στον Αμαζόνιο...

Η πλευρά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, χθες στην Κοζάνη, με το πανό
του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Βέροιας, να δεσπόζει ανάμεσά τους


Και ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ήταν χθες στην Κοζάνη
Η πλευρά του γηπέδου της Κοζάνης, που διατέθηκε για τους φιλάθλους
του Φιλίππου Βέροιας. Η απουσία κάθε οργανωμένης υποστήριξης, της ομάδας της Βέροιας, ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κοινώς... "δεν κουνήθηκε φύλλο" !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου