Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αύριο στη Βέροια, η “Λευκή Νύχτα” των προσφορών. Βραδινή βόλτα στην αγορά, με εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Αύριο Πέμπτη στην αγορά της Βέροιας, λίγο μετά τις 7,00 το απόγευμα, όλοι κερδίζουν. Πρόκειται για μια νύχτα γιορτής, που θέλει να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να προσελκύσει στην αγορά περισσότερους Βεροιώτες αλλά και επισκέπτες, οι οποίοι θα συνδυάσουν την βόλτα τους στην Βέροια, με αγορές σε προνομιακές τιμές και πολλές... εκπλήξεις από έμπορους και καταστήματα καφέ, εστιατορίων και χώρων διασκέδασης.
Και όλα αυτά επειδή αύριο Πέμπτη είναι η διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας”, που θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της πόλης, με τη συνεργασία, του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, του Δήμου Βέροιας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, με μια γιορτή με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και μάγους που θα περπατήσουν σε όλη την αγορά, ανοίγοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αυλαία της “Λευκής Νύχτας”. Η γιορτινή...
...ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές των τραγουδιστών και των μαθητών των Ωδείων Φίλιππος και Δημητρίου και από το συγκρότημα Balsam Blue.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων, οι καταστηματάρχες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν δελεαστικές τιμές και προσφορές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει , αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη αλλά και η τοπική αγορά σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Και πολλοί καταστηματάρχες ανακοίνωσαν ήδη τις ξεχωριστές προσφορές τους και το δικό τους ιδιαίτερο χάπενινγκ, για να μαγνητίσουν τους περαστικούς, ενώ σίγουρα θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η “αναζήτηση” όλων των προσφορών, μέσω μιας περιήγησης -βόλτας στην αγορά, για την... ανακάλυψή τους.

Με το σύνθημα “ψωνίΖω – κερδίΖω, Συμμετέχω στην Κλήρωση”, όλοι οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από καταστήματα που συμμετέχουν στην “Λευκή Νύχτα”, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος. Εκπλήξεις επιφυλάσσει και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας, με ειδικές τιμές στα προσφερόμενα προϊόντα τους.

Η “Λευκή Νύχτα” διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Βέροια και αυτή την πιλοτική προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου την ενίσχυσαν οικονομικά, φορείς, φίλοι και μέλη του, η συμβολή των οποίων είναι ουσιαστική για την προβολή και την υλοποίηση των δράσεων που περιλαμβάνονται σε όλη τη διοργάνωση.

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας ενημερώνει ότι για τη "Λευκή Νύχτα" της Πέμπτης (αύριο) θα είναι κλειστοί οι παρακάτω δρόμοι, από τις 19:00 έως τις 23:00:

Κεντρικής: από Μεγ. Αλεξάνδρου μέχρι Ζωγιοπούλου.

Βενιζέλου: Από Μαλακούση μέχρι Μεγ. Αλεξάνδρου, στο ύψος της Τράπεζας Αττικής.

Βενιζέλου: Από το Δημοτικό Σχολείο Μελέτειο μέχρι την Εφημερίδα ΛΑΟΣ.

Η Μεγάλου Αλεξάνδρου θα είναι ανοιχτή.

Ο Εμπορικός ζητά την κατανόηση των οδηγών και υπενθυμίζει ότι οι οδηγοί μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο πάρκινγκ στην πλατεία Δημαρχείου, από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα όπου θα έχουν έκπτωση 50%. Έως αργά το βράδυ θα λειτουργεί και ο ανοιχτός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, στην οδό Θερμοπυλών στο παζάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου