Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η συγνώμη στα Σέρβικα, λέγεται...Извините !

Η συγνώμη στα Σέρβικα, λέγεται... Извините, χθες όμως στο Γήπεδο της Βέροιας στον αγώνα με την Κέρκυρα, ο Σέρβος κόουτς της “Βασίλισσας του Βορρά”, φάνηκε να την έχει σε λίστα με... άγνωστες λέξεις.
Αναφερόμαστε σε ένα περιστατικό που έγινε λίγο μετά το 84' , όταν το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ της Βέροιας κι ένας παίκτης της γηπεδούχου ομάδας, έκανε μια άστοχη ενέργεια, σε βαθμό που εκνεύρισε ασυνήθιστα τον προπονητή του, Ράτκο Ντόστανιτς, που εκείνη την ώρα ήταν όρθιος και κρατούσε ένα γεμάτο μπουκάλι νερού. Στον εκνευρισμό του επάνω, γύρισε προς την πλευρά της κερκίδας και... πέταξε το μπουκάλι !!!...
Ευτυχώς που αυτό “σταμάτησε” στα... κάγκελα και δεν εκτοξεύτηκε μέχρι την κερκίδα, για να χτυπήσει κάποιον, άσε που στο ίδιο σημείο κάθονταν και μικρά παιδιά. Ο Ράτκο Ντόστανιτς προφανώς κατάλαβε το λάθος του, φάνηκε όμως να είναι τόσο εγωιστής, που ούτε ένα συγνώμη δεν γύρισε να ζητήσει, παρά μόνο επέστρεψε αμέριμνος τη θέση του.

Ενδεχομένως και λόγω της αδρεναλίνης του, αισθανόμενος κάπως και σαν... Μουρίνιο, επειδή κέρδιζε το... αδελφό σωματείο.

Κατά τα άλλα, αμέσως μετά τον αγώνα δήλωσε χαρούμενος που είδε τον κόσμο της Βέροιας να επιστρέφει στο γήπεδο, τόνισε πως θέλει να υπάρχει στην ομάδα “οικογενειακό κλίμα” και πως χρειάζεται να προσπαθήσουμε “όλοι μαζί διότι ο Ράτκο μόνος του, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα”.

Τουλάχιστον, να είναι λίγο πιο προσεκτικός και πιο προσγειωμένος σε κάποιες αντιδράσεις του, μπορεί να το αλλάξει; 
Αυτό είναι καθαρά δική του υπόθεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου