Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Γυναίκα-στέλεχος της ΝΔ, τέθηκε εκτός κόμματος, επειδή δήλωνε «σίγουρη» ότι θα είναι υποψήφια βουλευτίνα

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ βουλευτών, πολιτευτών, πολιτικών στελεχών, υποψήφιων πολιτευτών και άλλων «φυλών» της «γαλάζιας παράταξης», η επίσημη Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να παρέμβει και να «χαμηλώσει» τις τοπικές εντάσεις, με χαλαρά έως και με εντελώς δραστικά μέτρα. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα εκδηλώθηκαν ήδη δύο τέτοιες παρεμβάσεις. Μία ήταν στην...
πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ (όπου ο Μητσοτάκης καθησύχασε τους βουλευτές, να μη «φοβούνται» ότι ορισμένοι εξ αυτών θα «κοπούν», όπως καταγγέλθηκε ότι διαδίδουν κάποια «μητσοτακικά στελέχη» στις περιφέρειες) και η άλλη ήταν κάτι πιο… δραστικό.

Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, τέθηκε εκτός ΝΔ για έξι (6) μήνες, γυναίκα – στέλεχος που εδώ και καιρό, περιόδευε στη Β΄ Αθηνών, δηλώνοντας «υποψήφια βουλευτής», χρησιμοποιώντας μάλιστα και ως επιχείρημα, το ότι είναι «μητσοτακική» υπονοώντας ότι αυτό τις δίνει «προβάδισμα» σε σχέση με την επόμενη βουλευτική αναμέτρηση, σε σχέση με άλλα στελέχη που δεν στήριξαν τον Κυριάκο και άλλα τινά…



Οι γαλάζιες κομματικές οργανώσεις της περιοχής, αφού πρώτα «αγανάκτησαν» με την εν λόγω κυρία (όπως λένε οι πληροφορίες), έθεσαν το θέμα μέχρι και τον Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έφθασε σε σημείο να της κάνει ακόμη και προσωπική παρατήρηση. 

Φαίνεται όμως πως ούτε αυτό, δεν έβαλε «φρένο» στη συμπεριφορά της φιλόδοξης κυρίας, οπότε το θέμα οδηγήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, αφού προηγουμένως είχε ενημερωθεί και το γραφείο του προέδρου της ΝΔ, που λέγεται ότι έδωσε εντολή, να… «παρθούν κεφάλια».


Κι έτσι ένα απόγευμα παραμονών της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, συνεδρίασε η Επιτροπή και ομόφωνα αποφάσισε να θέσει την κυρία – στέλεχος, έξι (6) μήνες εκτός κόμματος, προς γνώση και συμμόρφωση. Δόθηκε μάλιστα εντολή, να «διαδοθεί» το θέμα και στις κομματικές οργανώσεις και να αξιοποιηθεί, «όμως χωρίς υπερβολές» όπως αναφέρεται στη σχετική οδηγία, ώστε η υπόθεση της κυρίας, να λειτουργήσει διδακτικά, ανά την Ελλάδα.


Κάπως έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενημερωθούν και τα στελέχη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, αλλά μια που στο troika24, το ακούσαμε «ξόφαλτσα» και πιο νωρίς, είπαμε να το σχολιάσουμε. Διότι πρόκειται για ένα θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους νεοδημοκράτες της Ημαθίας, καθώς όλοι αυτοί οι τοπικοί και οι... «τοπικιές» (για να μη γίνει σύγχυση με τις... τοπικές), που δηλώνουν ότι πήραν ήδη το «χρίσμα» να είναι υποψήφιοι-ες βουλευτές και διαβεβαιώνουν ότι είναι σίγουροι στη λίστα ως «μητσοτακικοί - μητσοτακικιές» έχοντες το προβάδισμα και άλλα παρόμοια, είναι σχεδόν διπλάσιος αριθμός, από όσους παίρνει κάθε βδομάδα στην αποστολή, ο Ράτκο Ντόστανιτς…

ΥΓ
Τίτη Ντολαπτσή, λέγεται η
«υποψήφια» βουλευτής, για να μη ψάχνονται μερικοί και μερικές, αλλά και για όσουν θελήσουν να το...τσεκάρουν, αν είναι αλήθεια αυτά που γράφουμε, αφού δεν κατάλαβαν ακόμη πως ότι γράφεται στο troika24 είναι... τσεκαρισμένο !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου