Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Και όντως υπάρχει...

Και πάνω που κάποιοι στη Βέροια, σχολιάζοντας την “εξαφάνιση” του Κώστα Καραπαναγιωτίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο, έλεγαν σκωπτικά ότι θα τον αναζητήσουν ακόμη και μέσω... “άμπερ αλέρτ”, εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός, ο γνωστός βεροιώτης έμπορος Στέλιος Μεϊμαρίδης, που τον εντόπισε στα επίσημα του γηπέδου του ΠΑΟΚ (Τούμπα) και δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί του, για του λόγου το αληθές. Και όντως υπάρχει...
Ήταν βέβαια να μην εμφανιστεί ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, καθώς μερικές ημέρες...

... μετά εντοπίστηκε και στο Ράδιο Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, να αναλύει τα θέματα του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και άλλα σχετικά. Καλά κάνει ο Κώστας, αφού έτσι επέλεξε να διαχειριστεί την εκλογική ήττα του και είναι δικό του θέμα. Όσο για τους άλλους, που επιμένουν να τον ψάχνουν, ας κάνουν κάτι κι αυτοί.

Όσο για μια "κακία" που κυκλοφορεί, πως τάχα κάποιοι ετοιμάζονται να κάνουν μια πρόταση στον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρο Τσαπαρόπουλο, να φροντίσει για μια... σύνδεση της αίθουσας συνεδριάσεων, με τα “μπουθ” της Τούμπας και με το στούντιο του Metropolis, μιας και εκεί μάλλον θα τον βρίσκουν ευκολότερα, ώστε να βγαίνει “λάιβ” στις συνεδριάσεις, ένα έχουμε να τους πούμε.
Να τον αφήσουν ήσυχο
Για να γλυτώσουν και το άγχος, με τόσο ψάξε - ψάξε...
Άσε και που τα έξοδα της "κακίας" τους, είναι υπερβολικά ενώ μια παραίτηση θα στοίχιζε λιγότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου