Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου

Φέτος, ενόψει της Γιορτής Ροδάκινου 2017, το Καλοκαίρι, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ) βάλθηκε να μας βάλει στο κλίμα του ροδάκινου, με πολλές πρωτότυπες δράσεις, οι οποίες τιμούν ταυτόχρονα κι αυτόν τον... “χνουδωτό χρυσό” της Ημαθίας. Έτσι, μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού φωτογραφίας, με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει... ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές της περιοχής μας, την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, θα φέρει για πρώτη φορά στη Βέροια, τα μοναδικά στον κόσμο οικολογικά ξύλινα ποδήλατα Pumboo της Coco-Mat. Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΤΟΒ, τα περιγράφει όλα. Διαβάστε την παρακάτω:
“Αυτές τις μέρες συμβαίνει ένα φαινόμενο μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο. Ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται από τις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές σε μια απέραντη ροζ θάλασσα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ηρόδοτος αναφέρει πως σε αυτά τα μέρη βρίσκονταν οι περίφημοι «Κήποι του Μίδα». Στις παραδόσεις της Ανατολής, η ροδακινιά θεωρείται "το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου" που παρέχει στους ανθρώπους ζωή και χαρά.

Αυτή τη χαρά θέλουμε να νιώσουμε, απολαμβάνοντας μια ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές! Την Κυριακή 26 Μαρτίου, συναντιόμαστε στις 10 π.μ. και με τα ποδήλατά μας ξεκινάμε μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στον ανθισμένο κάμπο. Με αφετηρία το πάρκο Εληάς, κατηφορίζουμε προς τον οικισμό της Μέσης, συνεχίζουμε προς Άμμο, βγαίνουμε στο Φράγμα και επιστρέφουμε στη Βέροια!

Στόχος της δράσης είναι από φέτος και κάθε χρονιά τέτοια εποχή, με την εμφάνιση του φαινομένου να εκδράμουμε με τα ποδήλατα στην πανέμορφη Βεροιώτικη ύπαιθρο, να προσελκύσουμε επισκέπτες και να μοιραστούμε όλοι μαζί υπέροχα συναισθήματα, βιώνοντας τους ανθισμένους «Κήπους του Μίδα»!

Η Ποδηλατάδα απευθύνεται σε ποδηλάτες με σχετική εμπειρία, που διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα προστασίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή και τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ΤΟΒ (facebook.com/veriatourismclub).

Test-drive με τα ξύλινα ποδήλατα της Coco-Mat
O Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, σε συνεργασία με την BikeIT, φέρνει για πρώτη φορά στη Βέροια, τα μοναδικά στον κόσμο ξύλινα ποδήλατα Pumboo της Coco-Mat! Με οικολογική συνείδηση και κορυφαίο design, εντυπωσιάζουν τους απανταχού λάτρεις του ποδήλατου που θέλουν αμέσως να τα… καβαλήσουν! Την Κυριακή θα έχουμε στη διάθεσή μας για βόλτα, 6 ξύλινα ποδήλατα για 6 τυχερούς αναβάτες που θα αναδειχθούν από κλήρωση.”


Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας,
με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου
,
(όρους συμμετοχής, βραβεία κλπ)
μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου