Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ανύπαρκτη η Βέροια - Τάλιρο στη Λεωφόρο

Η Βέροια βυθίζεται, γράφαμε πριν από μερικές αγωνιστικές. Η Βέροια συνεχίζει να βυθίζεται, το είπαμε μετά. Η Βέροια καταποντίστηκε γράφουμε τώρα, μετά την ήττα 5-0, σήμερα απο τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Τι να γράψεις για την ομάδα της Βέροιας, όταν έχεις να γράψεις για μια ομάδα άψυχη, που παρά το δοκάρι που είχε στο 54', ουσιαστικά δεν απείλησε ούτε για μια στιγμή, παρά μόνο παραδόθηκε σε έναν ανώτερο ...
...Παναθηναϊκό. Με 9 στους 11 ξένους παίκτες, να μοιάζουν ότι περιμένουν τη λήξη των υποχρεώσεών τους και με έναν προπονητή, που έχει ότι βρήκε διαθέσιμο, σε μια υπό διάλυση ομάδα, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Γράφουμε παρακάτω, τα βασικά αγωνιστικά και σε λίγο θα σας μεταφέρουμε και κλίμα από τη Λεωφόρο.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους εξής ποδοσφαιριστές:

Βέροια: Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Καλί, Μπαλάφα (46' Κωνσταντινίδης), Λινάρδο (65'  Γ. Παπαδόπουλος), Σουλέ, Μίλιεβιτς, Στόιτσεφ, Κάλβο και Σαρπόνγκ.

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ 72'  Ρέις), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (28' Χατζηγιοβάννης), Κλωναρίδης (59' Λέτο) και Μπεργκ.

Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ

1-0
Στο 17' δόθηκε πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μίλιεβιτς. Ο διαιτητής δεν έδειξε απευθείας την “άσπρη" βούλα, αλλά το έκανε μετά από συνεννόηση με τον δεύτερο βοηθό του. Ο Μπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

2-0
Στο 21', ο Κουλιμπαλί βρήκε τον Μπεργκ, ο οποίος γύρισε στον Κλωναρίδης κι ο τελευταίος με όμορφο πλασέ απ' το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Λόπεθ κάνοντας το 2-0 

3-0
Στο 37' είχαμε νέο πέναλτι, για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ έκανε το σουτ απ' το ύψος του πέναλτι, με τον Αντονιάν να βρίσκει την μπάλα με το αριστερό χέρι. Ο Σουηδός ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, με δεύτερο προσωπικό γκολ, κάνοντας το 3-0.


Ντόρτια
Στο 41' ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε τον Μπεργκ απέναντι στον Λόπεθ κι ο Σουηδός με υπέροχο πλασέ, έκανε προσωπικό “χατ-τρικ” και ανέβασε το σκορ στο 4-0.


Τάλιρο
Στο 57' ο Ζέκα συνεργάστηκε υπέροχα με τον Μπεργκ, ο Μίλιεβιτς προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0 


Αύριο Κυριακή, έχουμε Ατρόμητο – Ηρακλή (με τον “Ηρα” στους 13 βαθμούς) και Τρίπολη Κέρκυρα (με τον “Αστέρα” στους 20 βαθμούς).
Την άλλη Κυριακή, η Βέροια παίζει στα Χανιά, με τον Πλατανιά.




ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Στο 31' είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τη Βέροια, όταν ο Κάλβο βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 54' είχαμε την καλύτερη στιγμή για τη Βέροια, με το δοκάρι του Σαρπόνγκ, ο οποίος μετά απο ωραία ατομική ενέργεια, επιχείρησε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Παναθηναϊκού.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Εμμανουήλ Σκουλάς, με βοηθούς, τους Γ. Καλφόγλου και Γ. Πασχάλη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Αλ. Κατσικογιάννης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μετά το σημερινό αγώνα, ο Παναθηναϊκός έφθασε στους 41 βαθμούς κι ανέβηκε στην 3η θέση, προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ (που αύριο αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα). Η Βέροια εξακολουθεί να έχει μόλις 13 βαθμούς και βρίσκεται σταθεροποιημένη στην τελευταία (16η) θέση της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, η Λάρισα ήλθε ισόπαλη με τα Γιάννενα (1-1) και έφθασε στους 21 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός έχασε στο Αγρίνιο (Παναιτωλικό), 2-0 και παρέμεινε στους 17 βαθμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου