Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

"Άδικος αποκλεισμός λόγω απειρίας" υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Φιλίππου Βέροιας. Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

“Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός και άδικα αποκλειστήκαμε” τόνισε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, στη συνέντευξη τύπου που έγινε αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού, του Final Four του κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών, όπου η ομάδα της Βέροιας έχασε από  τον ΠΑΟΚ 25-26 και αποκλείστηκε. Από την πλευρά της ομάδας του Φιλίππου, μίλησε ο Μπάμπης Δομπρής, που δήλωσε “πολύ περήφανος” για την ομάδα του και απέδωσε την ήττα... στην απειρία των νεαρών παικτών του Φιλίππου. “Παίξαμε σαν παλικάρια, παρά το νεαρό της ηλικίας μας” τόνισε ο Δομπρής.

Στον άλλο ημιτελικό της Κοζάνης (όπου διεξάγεται η διοργάνωση), που έγινε λίγο μετά, η ομάδα του Πανελληνίου επικράτησε της ΧΑΝΘ 27-13 και αύριο Κυριακή 
θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Διαβάστε αναλυτικά, τις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα:

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου: «Πιστεύω σήμερα ότι ο κόσμος που ήρθε, χάρηκε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, κερδίσαμε φιλάθλους, και οι δύο ομάδες έδειξαν πάθος για την πρόκριση. Σίγουρα σε κάποια σημεία ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός. Η ομάδα μου στάθηκε άξια στο γήπεδο, έβγαλε πολύ καλές άμυνες, πιστεύω ότι εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ σε μεγάλο ποσοστό. Ξεφύγαμε με πέντε γκολ, αλλά δεν στάθηκε αρκετό. Εκεί που πήγε το ματς πιστεύω κάναμε το καλύτερο δυνατό, μπράβο στα παιδιά, που κατάφεραν και έφτασαν σ’ ένα τόσο υψηλό σημείο. Φέτος μας κυνηγάει το νεαρό της ηλικίας των παικτών είναι μια καινούρια ομάδα, αυτό μας στερεί ίσως κάποιος βαθμούς και σήμερα την πρόκριση. Ωστόσο είναι σε αυτό το υψηλό επίπεδο, θεωρώ ότι αδίκως αποκλειστήκαμε. Είχαμε τη δυνατότητα και να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια για τη διαιτησία, στάθηκε πολύ καλά σήμερα και έδειξε δείγματα γραφής μέσα στο παιχνίδι».

Για τα 6 γκολ που δέχθηκε ο Φίλιππος από την αριστερή πλευρά στο τελευταίο δεκάλεπτο, κυρίως από τον Μαστορογιάννη, είπε: «Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις αν πάρει τα βήματα. Είναι θέμα στιγμής Ίσως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά στο συγκεκριμένο σημείο».

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Θα συμφωνήσω με τον Στέλιο. Το παιχνίδι έφερε κόσμο στο γήπεδο. Το χάρηκαν και αυτοί που ήταν εδώ και αυτοί που το παρακολούθησαν μέσω live streaming. Μπορεί να μην ήταν πολύ ποιοτικό, αλλά η διακύμανση, η ισοπαλία, η παράταση και ακόμα ότι κερδίσαμε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ήταν στοιχεία που το χαρακτήρισαν. Ήταν αμφίρροπο σίγουρα για να κερδίσεις τέτοια ματς χρειάζεται να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Ο Φίλιππος στάθηκε πολύ καλά, σίγουρα ότι είναι μια νέα ομάδα και εκεί στο 40-45 που ήταν η διαφορά στα 5 γκολ, θεωρώ ότι με την εμπειρία μας και την απειρία του αντιπάλου καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Στο τέλος αξίζουν και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια και πολλά περισσότερα στη δικιά μου ομάδα, που προκρίθηκε στον τελικό. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η δουλειά μας δεν τελείωσε σήμερα, αλλά πρέπει να τελειώσει αύριο. Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια σήμερα και όλη την εβδομάδα. Ήμασταν και επηρεασμένοι από το ματς του προηγούμενου Σαββάτου. Θέλουμε να φορτίσουμε γρήγορα τις... μπαταρίες μας, γιατί αύριο θα είναι ένας τελικός. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Να βρούμε την ενέργεια, να ετοιμαστούμε για αύριο».

Μπάμπης Δομπρής (αθλητής Φιλίππου): «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν την ομάδα. Παίξαμε σαν παλικάρια, παρά το νεαρό της ηλικίας μας. Από την αρχή μας αμφισβήτησαν πολλοί, αλλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καταφέραμε ένα δείξουμε την αξία μας. Σήμερα ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να το διατηρήσουμε την διαφορά των 5 γκολ, ίσως και λόγο απειρίας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είχε λίγη παραπάνω τύχη. Πιστεύω ότι το μέλλον μας ανήκει».

Γιώργος Μαστορογιάννης (αθλητής ΠΑΟΚ): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Φίλιππο, που είναι ένας άξιος φιναλίστ. Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι πολύ νευρικό. Στην ουσία γυρίσαμε το ματς έναν άναρχο τρόπο και μας βγήκε. Κάπως έτσι είναι τα δύσκολα παιχνίδια, ειδικά όταν πρόκειται για ημιτελικούς. Τακτικά δεν ήμασταν σωστοί, μέσα από το πάθος, που χρειάζεται και με τη βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε. Θέλουμε και την βοήθεια του αύριο πιστεύω με την φωνή τους θα... ρίξουν την εξέδρα. Ελπίζω να κάνουμε καλό ματς και να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου