Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Έτοιμος για... Μπρατισλάβα, ο βεροιώτης πρωταθλητής του πινγκ πονγκ, Νικήτας Λαυρεντίδης, του Α.Σ. ΑμΕΑ “Αιγές” Ν. Ημαθίας

Ο βεροιώτης αθλητής Νικήτας Λαυρεντίδης του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Νομού Ημαθίας “Αιγές”, κατέκτησε την 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στην κατηγορία SM 11, στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στις 25-26 Μαρτίου 2017 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν παράλληλα κι ένα τεστ για τους διεθνείς αθλητές, καθώς στις 15 Μαΐου θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικών 2017, που θα...
...διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα. Πρωτάθλημα που αναμένεται να πάρει μέρος και ο πρωταθλητής μας, από τη Βέροια. Τον Νικήτα Λαυρεντίδη, συνόδευσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Αθήνας, ο προπονητής του και Πρόεδρος του Σωματείου, Νικόλαος Ματσάκας (στη φωτογραφία, οι δυο μαζί, κάτω).


To Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρει τον αθλητή και τον προπονητή για αυτή τους την διάκριση. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ν. Ημαθίας και για το Σωματείο.

Και σαφώς οι ευχές όλων μας, είναι παράλληλες και προς τον αθλητή, τον προπονητή του αλλά και προς το σωματείο των πρωταθλητών, το Α.Σ. ΑμεΑ Ν .Ημαθίας “Αιγές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου