Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ν. Κουτσογιάννης: Συνεργαστήκαμε και πετύχαμε για το Νοσοκομείο Νάουσας, μεθοδικά, χωρίς φωνές, με γνώμονα την κοινή λογική

Με μια σύντομη δήλωσή του, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, συνοψίζει τις εξελίξεις σχετικά με το Νοσοκομείο Νάουσας και το κάνει “στεγνά” και ουσιαστικά, κρατώντας το θέμα στην ουσία του, μακριά από άλλες... “χρήσεις”, δείχνοντας παράλληλα και το... “stop” σε όσους πιθανότατα θα θελήσουν να συμπεριλάβουν το θέμα απλώς, σε ατζέντα εντυπώσεων. Έχοντας και ο ίδιος ουσιαστική συμμετοχή στις λύσεις που...
... δρομολογούνται για το Νοσοκομείο (από την πρώτη στιγμή), μπορεί να το προβάλει στον κόσμο της Νάουσας και της περιοχής, χωρίς να έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει συμμετοχές και να αναφερθεί σε όσους επίσης δραστηριοποιήθηκαν στο ίδιο “μέτωπο” μαζί του, αναφέροντας και ευχαριστώντας, τόσο την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, όσο και τον Διοικητή της Μονάδας, Γιώργο Μαυρογιώργο αλλά και τον διοικητή της αρμόδιας Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Κίρκο.

Ο Κουτσογιάννης είναι πρακτικός άνθρωπος.
Ως Δήμαρχος διοικεί αναπτυξιακά τον Δήμο του και φροντίζει για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών του. Τόσο απλά αλλά και τόσο... ευρωπαϊκά. Χωρίς παράπλευρες σκέψεις, που μας συνήθισαν κατά καιρούς, δήμαρχοι-πολιτευτάκοι παλαιοελληνικής κοπής και δήμαρχοι που είδαν τον δήμο περιστασιακά, ως εφαλτήριο άλλων προσδοκιών και όχι ως στίβο μάχης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου και της καθημερινότητας των πολιτών.

Με άλλα λόγια, θέματα σαν το Νοσοκομείο Νάουσας, δεν τα χαλαλίζει ο Κουτσογιάννης, για τίποτε άλλο και για κανέναν άλλο, πέρα από τους δημότες του. Γι αυτούς εργάζεται, γι αυτούς το κάνει και μόνο. Άλλωστε από αυτούς και μόνο (όπως και από τους συνεργάτες του στον Δήμο και την ισχυρή δημοτική ομάδα του) αντλεί τη δύναμή του και από πουθενά αλλού.

Η ΔΗΛΩΣΗ
Η δήλωση που έκανε χθες ο Δήμαρχος Νάουσας, για τις εξελίξεις σχετικά με το Νοσοκομείο της πόλης είναι η εξής:

Εν συντομία για το Νοσοκομείο μας. Μετά τη συνάντηση με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Κίρκο καταλήξαμε στα κάτωθι - η υλοποίηση των οποίων θα παρακολουθείται διαρκώς: Μέσα στην εβδομάδα προσλαμβάνονται τρεις επικουρικοί ιατροί για την Παθολογική και Καρδιολογική κλινική. Σε περίπου ενάμιση μήνα ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ κλινική - πάγιο αίτημα της δημοτικής μας αρχής. Προσλαμβάνονται δυο γυναικολόγοι και ένας παιδίατρος. Τον Ιούνιο προσλαμβάνονται και δυο μόνιμοι παθολόγοι. Τέλος, έχει ενταχθεί στο σχέδιο δράσης της ΥΠΕ η προμήθεια αξονικού τομογράφου για τη Νάουσα μέσω του ΠΔΕ. Όλα τα ανωτέρω με μεθοδικότητα, χωρίς φωνές, με γνώμονα την κοινή λογική. Γιατί εμείς δουλεύουμε με σύστημα. Ευχαριστώ τη Βουλευτή κ. Καρασαρλίδου, τον κ. Κίρκο, τον Διοικητή κ. Μαυρογιώργο για την αγαστή μας συνεργασία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου