Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο Ιβάν Σαββίδης στη Νέα Υόρκη, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο Τράμπ. Εκδηλώσεις για τον ΠΑΟΚ, την Ομογένεια και την Εθνική Επέτειο

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μαζί με αντιπροσωπεία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται από σήμερα το πρωί στη Νέα Υόρκη (και πάλι χωρίς τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη στην αποστολή…). Ο Ιβάν Σαββίδης θα παραστεί στα εγκαίνια του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, τα μέλη του οποίου του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με...
... ποντιακές λύρες, κατά την άφιξή του, στο αεροδρόμιο του Νιού Τζέρσεϊ.
Τα εγκαίνια του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής Γιορτής, ενώ από πλευράς των πρώην ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου», το παρών θα δώσουν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο Φιλώτας Πέλλιος.

Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη, καθώς θα είναι Τελετάρχης, στη μεγάλη παρέλαση της Ομογένειας που θα πραγματοποιηθεί στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, την Κυριακή 26 Μαρτίου (γεγονός που ενδέχεται να μεταδώσει απ’ ευθείας και το Troika24 μέσω του δικτύου KDCM-SATNET, εάν μέχρι τότε καταφέρουμε να προσαρμόσουμε κάποια διαδικτυακά θέματα της ιστοσελίδας μας).

Το σύνθημα για την έναρξη της παρέλασης θα δοθεί στη 1:30 μμ. (τοπική ώρα)
Θα προηγηθεί δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και δεξίωση στο ξενοδοχείο N.Y. Plaza. Tο βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείοN.Y. Hilton παρουσία σχεδόν 500 ατόμων θα δοθεί το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων, στο οποίο μεταξύ άλλων θα τιμηθεί και ο Ιβάν Σαββίδης.


Στις εκδηλώσεις την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και την κυπριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης,. Θα παρευρεθούν επίσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής των Ελλήνων Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (βουλευτής Θεσσαλονίκης) κι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης.


Θα παρελάσει επίσης ο δήμαρχος Νέας Υόρκης Μπιλ Ντι Μπλάσιο, βουλευτές της ομογένειας, γερουσιαστές και τοπικοί πολιτικοί της Νέας Υόρκης. Ο δήμαρχος Ντι Μπλάσιο, όπως αναφέρουν πηγές του troika24, θα παραθέσει την Τρίτη την καθιερωμένη δεξίωση στην κατοικία του Gracie Mansion, ενώ να σημειωθεί ότι στις 2 το απόγευμα της Παρασκευής (troika24 info και πάλι) θα γίνει στο Λευκό Οίκο, η καθιερωμένη εκδήλωση για την εθνική παλιγγενεσία, με οικοδεσπότη φέτος των πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Και στις δύο δεξιώσεις θα είναι επίσης παρόν και ο Ιβάν Σαββίδης και έχει ιδιαίτερη σημασία η συνάντησή του, με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου