Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Το ΚΚΕ Βέροιας κατεβαίνει στο δρόμο

Το ΚΚΕ Βέροιας κατεβαίνει στο δρόμο αύριο Δευτέρα (20 Μάρτη), κυριολεκτικά όμως, αφού καλεί τον κόσμο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο... δρόμο, μπροστά από την είσοδο των γραφείων του, στη Βέροια, στην οδό μεγάλου Αλεξάνδρου 15. Ένα σημείο που βρίσκεται στο κέντρο της αγοράς, μόνο που τα καταστήματα την ώρα της συγκέντρωσης, ώρα 06:00 το απόγευμα, θα είναι κλειστά, αλλά αυτό δεν αλλάζει το σχεδιασμό. Άλλωστε η..
συγκέντρωση μπορεί να είναι μαζική, είναι όμως και συμβολική καθώς την ίδια ημέρα συνεδριάζει το Eurogroup για να συζητήσει ενδεχομένως νέα μέτρα, σε σχέση με την υπόθεση της ελληνικής διαπραγμάτευσης για το εθνικό χρέος.

Αναλυτικά από την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Την Δευτέρα 20 Μαρτίου, μέρα που συνεδριάζει το Γιούρογκρουπ και αναμένεται να εξειδικευτούν ακόμα περισσότερο τα νέα μέτρα που θα φορτωθούν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες, ώρα 6:30 μ.μ. στην είσοδο των γραφείων της οργάνωσης(Μ. Αλεξάνδρου 17-Βέροια) οργανώνουμε πλατιά εξόρμηση με σύνθημα: «Φτάνει πια. Καμία ανοχή στη νέα κοροϊδία των αντιμέτρων και της δίκαιης ανάπτυξης. Τώρα πιο ισχυρό ΚΚΕ -δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία για την εξουσία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου