Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

“Λευκή νύχτα” σήμερα στα καταστήματα της Βέροιας, “λευκή τσέπη” στα... οικονομικά της ΠΑΕ Βέροια

Σήμερα το βράδυ στην αγορά της Βέροιας, οι έμποροι και τα καταστήματα της αγοράς (καφέ, μπαρ, εστιατόρια κλπ) ετοιμάζονται να διοργανώσουν τη “Λευκή Νύχτα” των προσφορών και την ίδια ώρα, στην ποδοσφαιρική εταιρεία της πόλης (aka ΠΑΕ Βέροια) φαίνεται πως βρίσκονται σε κατάσταση... “λευκής τσέπης” στα οικονομικά και μάλλον αναζητούν “προσφορές” για την ενίσχυσή τους. Χθες στο troika24 κάναμε μια αναλυτική παρουσίαση του θέματος, με πληροφορίες που θέλουν τη “Βασίλισσα του Βορρά” σε κατάσταση...
... πτώχευσης και ψιθύρους για “επεισόδια” που κάθε άλλο παρά δείχνουν κλίμα κατανόησης μεταξύ της διοίκησης των άδειων ταμείων και των απλήρωτων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Το κλίμα φάνηκε και την Τρίτη, όταν οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές της ομάδας (όλοι δηλαδή...) προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και πίεσης για την πληρωμή τους. Γεγονός που έδειξε να κατανοεί μέχρι και ο προπονητής της ομάδας, που δεν έφερε αντίρρηση για την αποχή, αναγνωρίζοντας προφανώς το δίκαιο των ποδοσφαιριστών του.

Προβλέψαμε μάλιστα (έχοντας τις σχετικές πληροφορίες μας) ότι και την Τετάρτη δεν θα υπήρχε καμία εξέλιξη καθώς η Διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια δεν έχει διαθέσιμα χρήματα, για να καλύψει τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές της, παρά μόνο περιμένει να διαχειριστεί δόσεις που έχει να λαμβάνει από τηλεοπτικά δικαιώματα, ώστε μόλις τις εισπράξει, να προχωρήσει και σε κάποιες πληρωμές μισθών.

Και όντως, ούτε χθες έγινε προπόνηση και άλλοι παίκτες... "ξεμούδιασαν" ατομικά, άλλοι περιορίστηκαν σε αθλοπαιδιές μεταξύ τους, όπως “κορόιδο” και άλλα τέτοιου τύπου παιγνίδια.

Στην προπόνηση σήμερα, ενδεχομένως να συναντηθεί με τους παίκτες, μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια, για να τους δώσει εξηγήσεις για το πλάνο πληρωμής, μέρους των δεδουλευμένων τους και αναμένονται οι όποιες εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου