Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΠΑΕ Βέροια: Απλήρωτοι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αποχή. Φήμες για σοβαρό «περιστατικό» παραμονή του αγώνα με την Κέρκυρα. Αβέβαιο το μέλλον για την ομάδα που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δεν έκαναν χθες προπόνηση οι παίκτες της ΠΑΕ Βέροια, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή τους και είναι άγνωστο τι θα συμβεί σήμερα καθώς η αιτία της αποχής, δεν φάνηκε να επιλύεται ούτε χθες. Πρόκειται για ένα θέμα που προέκυψε παραμονή του αγώνα με την Κέρκυρα κι ενώ η ομάδα είχε αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Βέροιας, το οποίο συνδέεεται με περιστατικό που έφθασε ως ψίθυρος και στο troika24, όμως...
δεν ήταν ώρα για τέτοιες… «ανακατωσούρες» και δεν το δημοσιοποιήσαμε. Πλέον όμως το θέμα παίρνει διαστάσεις και αρχίζει να διαδίδεται ευρύτερα, με άγνωστο ποιά θα είναι η συνέχεια.
Αναφερόμαστε στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα το οποίο ταλανίζει την ΠΑΕ Βέροια εδώ και καιρό (φήμες μιλούν και για "δυσκολίες" φορολογικής ενημερότητας), πρόβλημα που φθάνει μέχρι και σε σημείο να είναι απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, για μεγάλο χρονικό διάστημα και να συνεχίζουν να αγωνίζονται, βασιζόμενοι σε υποσχέσεις και περιοριζόμενοι σε κάποια «έναντι» των μισθών τους, σκεφτόμενοι ακόμη και τη λύση της προσφυγής (περίπτωση Τομάς).


Το περιστατικό στο οποίο αναφερθήκαμε, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν ως ψίθυροι, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή του αγώνα με την Κέρκυρα. Σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες, παράγοντες προσκείμενοι στην πλευρά «Καρυπίδη» επισκέφθηκαν την αποστολή και πλήρωσαν έναντι, μόνο κάποιους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας κάποιους άλλους στα «κρύα του λουτρού», με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ακόμη και «σκηνές» από ορισμένους, που έγιναν αντιληπτές ευρύτερα.

Σε συνέχεια όλων αυτών, οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, προειδοποίησαν ότι δεν σκοπεύουν να ανεχτούν άλλο την κατάσταση αυτή και ζήτησαν να τακτοποιηθούν οικονομικά, το ταχύτερο. Κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε, με αποτέλεσμα να αρνηθούν να προπονηθούν χθες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ως προειδοποίηση ότι θα προχωρήσουν σε ακόμη πιο δραστικές κινητοποιήσεις εάν δεν πάρουν τα χρήματά τους.


Σε αναμονή των εξελίξεων, είναι άγνωστο τι θα συμβεί στη σημερινή προπόνηση και φυσικά μετά απο όλα αυτά, το μέλλον της ομάδας μοιάζει αβέβαιο, παρά τις προσδοκίες που άρχισαν να δημιουργούνται, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την Κέρκυρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου