Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ο Βεροιώτης πρωταθλητής Νικήτας Λαυρεντίδης, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ΑμΕΑ

Με τη συμμετοχή 62 αθλητών και αθλητριών (ρεκόρ συμμετοχών), διεξάγεται το Σαββατοκύριακο, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο του Άλιμου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ.
 Στο πρωτάθλημα μετέχει και ο Νικήτας Λαυρεντίδης απο τη Βέροια (φωτογραφία), αθλητής Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ “Αιγές” Ν. Ημαθίας.
Οι αγώνες περιλαμβάνουν τόσο ομαδικά αγωνίσματα όσο και ατομικά, ενώ το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι παράλληλα κι...
...ένα τεστ για τους διεθνείς αθλητές, καθώς στις 15 Μαΐου θα δώσουν το “παρών” στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικών αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης 2017, που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα.
Ο αθλητής από την Ημαθία, Νικήτας Λαυρεντίδης είναι ένα από κορυφαία ονόματα στην επιτραπέζια αντισφαίριση ΑμΕΑ με πανελλήνιους τίτλους και διεθνείς διακρίσεις, έχοντας επίσης εξ ίσου κορυφαίες διακρίσεις και ως αθλητής στίβου ΑμΕΑ.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ, στην Αθήνα, τον συνοδεύει ο Πρόεδρος του Σωματείου του, ο κ. Νικόλαος Ματσάκας (στη φωτογραφία μαζί με τον Νικήτα).

Επ' ευκαιρία να σημειώσουμε ότι το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ “Αιγές” Ν. Ημαθίας, είναι το σωματείο των πρωταθλητών και αξίζει μιας ευρύτερης προσοχής από την επίσημη Ημαθία (ως συνήθως εκτός Ημαθίας, η αναγνώριση είναι μεγαλύτερη). Και γενικά οι άνθρωποι της Ημαθίας, που στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες, κατορθώνουν να κερδίζουν πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις, στηρίζοντας τα παιδιά τους. Καιρός να στηριχθούν περισσότερο από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου