Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Υποδιοικήτρια με προσόντα…

Η νέα υποδιοικήτρια των Νοσοκομείων Βεροίας, Ναούσης (με αρμοδιότητα το δεύτερο), πληροφορούμαστε ότι ονομάζεται Ιωάννα Πέρβου. Είναι διδάκτωρ της Νομικής (ΑΠΘ) και δικηγόρος με ειδίκευση στην προστασία ανθρώπινων δικαιωμάτων, με μεταπτυχιακά στη Νομική (LL.M από το Cambridge), στο Δημόσιο Δίκαιο-Πολιτικές Επιστήμες (Μ.Δ.Ε. από το ΔΠΘ) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ από το ACT). Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα χρόνο, παραλίγο να την κερδίσει το Δικαστικό Σώμα, όμως την τελευταία στιγμή δεν...
...προχώρησε τις διαδικασίες για εισαγωγή στη Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, στρεφόμενη περισσότερο προς τη Νομική επιστήμη. Εκεί όπου έχει να επιδείξει δεκάδες δημοσιεύσεις σε ελληνικές και ξενόγλωσσες νομικές εκδόσεις αλλά και συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια, άλλες φορές ως δημοσιολόγος πάνω σε θέματα δημόσιας διοίκησης, ανάπτυξης, χωρικού σχεδιασμού (ΤΧΣ) κλπ, άλλες για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων (έχει συνεργαστεί και με το UNRIC- Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ) και άλλες σε σχέση με τον τομέα των επιχειρήσεων και του διεθνούς εμπορίου (υπήρξε και συνεργάτης της ΤΕΑΕΠ -Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης του Ευξείνου Πόντου).

Μετά από όλα αυτά, τα ξεχωριστά και ιδιαιτέρως αξιόλογα προσόντα, (ενδεχομένως και περισσότερα), που απαιτούν μεγάλες ικανότητες για να γίνουν, που μπορούν να είναι εφόδια για διεθνή καριέρα και που ελάχιστοι διαθέτουν, ποιος είναι ο λόγος που η εκ Θεσσαλονίκης, Dr. Ιωάννα Πέρβου, επέλεξε να γίνει… υποδιοικήτρια Νοσοκομείου, μόνον η ίδια το ξέρει.
Ως βήμα για να ασχοληθεί και με την πολιτική, ίσως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου