Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

1821-2017: Τα «πολιτικά γιουσουφάκια» τότε και τώρα. Μήνυμα του Γιάννη Παπαγιάννη για την εθνική Επέτειο

Με επίκαιρες αναφορές, σε «πολιτικά γιουσουφάκια» που δρούσαν ανέκαθεν και πάντα υπάρχουν στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως στα χρόνια του 1821, όπως και τώρα (αμείωτα θα συμπληρώναμε εμείς), ο Γιάννης Παπαγιάννης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα για νέα Βέροια» στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, στέλνει το δικό του πολιτικό μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Και αναφέρει:
«Το 1821 Έλληνες, χωρίς υλικά πλούτη και μετά από μακραίωνη τυραννία, αλλά με πίστη στο δίκαιο και την αλήθεια όρθωσαν το ανάστημά τους. Πάλεψαν. Ανέταξαν από το...

... υποσυνείδητό τους τις πλέον πλούσιες άυλες δυνάμεις, τις αρχές, παραδόσεις και αξίες του Ελληνισμού. Κατόρθωσαν το φαινομενικά τότε ακατόρθωτο, δίνοντας το έναυσμα και σε άλλους λαούς διεθνώς να αποτινάξουν τα δεσμά τους. Σήμερα μας στέλνουν ανήσυχοι το μήνυμά τους. Ίδιο με αυτό των πράξεών τους. Παλέψτε, υπηρετήστε αξίες, αρχές και παραδόσεις, πιστέψτε στο δίκαιο και την αλήθεια, αποδείξτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα, μην υποκύπτετε. Πολιτικά γιουσουφάκια, ριψάσπιδες και εθνομηδενιστές υπήρχαν τότε και τώρα. Σήμερα με διάφορους μανδύες εισβάλουν στην πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της χώρας και επιχειρούν να μας αλλοτριώσουν, να κάνουν την πατρίδα μας αδύναμη και αγνώριστη και σε κάποιο βαθμό το έχουν πετύχει. Οι αγωνιστές του 1821, οι ένδοξοι πρόγονοί μας, περιμένουν να πράξουμε και πάλι το καθήκον μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου