Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ζώδια εβδομάδας, 6 - 12 Μαρτίου: Πανσέληνος, ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό, ο Άρης στον Ταύρο και όχι μόνο, είναι τα βασικά αστρολογικά γεγονότα. Αναλυτικές προβλέψεις.

Ένα από τα βασικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας, από 6 έως 12 Μαρτίου, είναι η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Επίσης έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό (που κάνει το ζώδιο επιρρεπές σε περιπέτειες), ο Άρης, αγαπημένος πλανήτης της δράσης, περνάει στον Ταύρο, ενώ Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας. Στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις που ακολουθούν, για το χρονικό διάστημα 6/03 – 12/03/2017 και για τα 12 ζώδια, κατά σειρά, μπορείτε να διαβάσετε, προβλέψεις για το πως...
...θα κυλήσει η εβδομάδα, σε όλους τους τομείς, σύμφωνα με την αστρολογία. Ο Γιώργος Σαλαμάς μελετά τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας και αναλύει τον τρόπο που μπορούν να επηρεάσουν τα ζώδια, στην προσωπική ζωή, στο τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών. 

Κριός
Η Αφροδίτη είναι μεν στο ζώδιό σου και αυτό όπως ξέρεις είναι ό, τι καλύτερο για την εμφάνιση, την αγάπη και τα οικονομικά σου και γενικότερα για την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου, αλλά από τις 4/3 κινείται και ανάδρομα.
  • Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν και αυτό να μην είναι απαραίτητα κάτι που να σε μπερδέψει, αντίθετα μπορεί να αποτελεί και ευκαιρία να κλείσει ένας κύκλος ή να ανοίξει ένα νέος, οι ρίζες του οποίου όμως βρίσκονται στο παρελθόν.
  • Μπορεί και τον εαυτό σου να δεις από μια διαφορετική πλευρά, πώς ήταν τα πράγματα κάποτε, πώς είναι τώρα, πώς θα ήθελες να είναι στο μέλλον.
  • Αν κάτι πρέπει να αποφύγεις, αυτό είναι οι αισθητικές επεμβάσεις κάθε είδους, -δηλαδή μέχρι τις 15 Απριλίου στο κομμωτήριο μόνο για κούρεμα και χτένισμα- για να το θέσουμε απλά και με σαφήνεια.
  • Τα οικονομικά σου θέλουν έναν προγραμματισμό, ο κυβερνήτης σου από τις 9/3 θα τα ελέγχει, και όπως ξέρεις, όταν ο Άρης ασχολείται με τα λεφτά, ζητάει, κερδίζει, αλλά και ξοδεύει. Και μερικές φορές φέρνει και λογαριασμούς μαζεμένους.

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τις 4 κινείται ανάδρομα στο δωδέκατο οίκο σου και αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείς αρκετά με το παρελθόν, ιδίως με το συναισθηματικό παρελθόν σου και όχι απαραίτητα μόνο με το ερωτικό.
  • Πολλά έρχονται στην επιφάνεια, κάποια θέματα θέλουν επανεξέταση, κάποια άλλα θέλουν απόρριψη. Ναι, είναι καλό να απαλλαγείς και από σκέψεις, πεποιθήσεις και οτιδήποτε δεν έχει λόγο ύπαρξής.
  • Από τις 9 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα να κινείσαι βιαστικά και να είσαι στην πρίζα που σε βάζει ο πλανήτης της παρόρμησης και της επιθετικότητας, της ενέργειας, της σεξουαλικής επιθυμίας, του πολέμου, της διεκδίκησης και άλλων πολλών. Και ότι εσύ είσαι κατά βάση μια ήρεμη δύναμη και όχι φωνακλάς όπως αυτός, με λίγα λόγια δεν πολυταιριάζετε, αλλά δες την πολύ θετική πλευρά της διέλευσής του από το ζώδιό σου, που είναι ότι όντως θα έχεις ενέργεια όσο κανείς.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη και ο Άρης τις πρώτες μέρες του μήνα βρίσκονται μαζί στον ενδέκατο οίκο σου και σε ωθούν να κυκλοφορείς, να βρίσκεσαι με φίλους, να δικτυώνεσαι.
  • Από τις 4, που η Αφροδίτη άρχισε να κινείται ανάδρομα, είναι πιθανό να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο.
  • Είσαι σε μια διαδικασία εσωτερικής ανασυγκρότησης. Και τώρα που από τις 9 ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο, η διαδικασία αυτή συστηματοποιείται και γίνεται πιο έντονη.
  • Κάποιες ενδεχόμενες παρενέργειες: Τώρα που νιώθεις ότι είσαι πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου, μπορεί να νιώθεις ότι ο προηγούμενος χρόνος πήγε κατά κάποιο τρόπο “χαμένος”. Δεν πήγε όμως. Και δε χρειάζεται να έχεις καμία ανησυχία για το αν θα προλάβεις να ζήσεις αυτά που δεν έζησες.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στην αρχή του μήνα στο δέκατο οίκο σου και αυτό είναι εξαιρετικό για τα επαγγελματικά σου, η συνεργασία τους είναι ιδιαίτερη και πολύ θετική.
  • Βέβαια λίγο αργότερα το σκηνικό αλλάζει. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα και φέρνει πρόσωπα και συνεργασίες από το παρελθόν.
  • Λίγες μέρες μετά, ο Άρης εγκαταλείπει το δέκατο οίκο σου και ξεκουράζεσαι και λίγο. Το πέρασμά του στον ενδέκατο οίκο σου από τις 9, δείχνει ότι η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη και ότι θα έχει σημασία, όπως και ότι οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο.
  • Ίσως ξεκινήσεις και ένα εγχείρημα που σχετίζεται με τεχνολογία ή διαδίκτυο.

Λέων
Η Αφροδίτη και ο Άρης μέχρι τις 9 θα βρίσκονται μαζί στον ένατο οίκο σου, για να προωθούν σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια, γνώση.
  • Από τις 9 η Αφροδίτη θα βρίσκεται μόνη της σε αυτό το σημείο και μάλιστα ανάδρομη (η ανάδρομη πορεία της έχει ξεκινήσει από τις 4). Αυτό, λογικό να σημαίνει ότι η συναισθηματική έκφραση θα είναι κάπως δυσκολότερη (και ότι καλό θα ήταν να αποφεύγεις επεμβάσεις στην εμφάνισή σου).
  • Από την άλλη μεριά, μπορεί να επισκεφτείς ένα μέρος στο οποίο έχεις ξαναπάει ή να θυμηθείς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζες μια κατάσταση στο παρελθόν, που μάλλον σε συμφέρει να την αντιμετωπίζεις ανάλογα και τώρα.
  • Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο της καριέρας, η οποία μπορεί να πάει πολύ καλά παρεμπιπτόντως. Νέα ξεκινήματα είναι πολύ πιθανά με αυτή τη διέλευση.

Παρθένος
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και από τις 4 κινείται ανάδρομα, μέχρι τις 15 Απριλίου.
  • Η ανάδρομη κίνησή της δεν είναι και δύσκολη, όπως γίνεται πολύ συχνά με τον Ερμή όταν κινείται ανάδρομα, αλλά έχει και αυτή τα θέματά της.
  • Από τη μια μεριά είναι πιθανό να έρθουν συμφωνίες από το παρελθόν για να επανεξεταστούν. Από την άλλη, μπορεί να έρθουν και κάποια έξοδα.
  • Το σεξ είναι ένα θέμα επίσης, μπορεί να μην εκφράζεται εύκολα το συναίσθημα, να υπάρχει δηλαδή ένα κομπλάρισμα γενικότερο.
  • Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον Ταύρο, μια αλλαγή θέσης που σημαίνει ότι αλλάζουν και κάποιες αντιλήψεις σου. Ένα ταξίδι είναι στο πρόγραμμα στο επόμενο διάστημα ή μια συνεργασία ή γνωριμία με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με τη γνώση ή να σπουδάσεις κάτι που σε ενδιαφέρει.
Ζυγός
Ο τομέας των σχέσεων είναι ένας από αυτούς που ζητούν επίμονα την προσοχή σου αυτή την περίοδο, γιατί φυσικά με την Αφροδίτη και τον Άρη απέναντί σου δε γίνεται αλλιώς.
  • Και αυτό αφορά και στη συντροφική σου ζωή, αλλά και στις συνεργασίες. Από τις 4 η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα βέβαια. Και πρώτα από όλα, λάβε υπόψη σου ότι είναι και η κυβερνήτης του ζωδίου σου και ότι η ανάδρομη κίνησή της σημαίνει ότι και εσύ πρέπει να προχωρήσεις κάπως πιο αργά, αλλά και ότι θα χρειαστεί να ρίξεις μια ματιά σε κάποια παρελθοντικά γεγονότα. Και αυτή η ματιά μπορεί να σε ωφελήσει αφάνταστα.
  • Ο Άρης δε θα μείνει για πολύ μαζί με την Αφροδίτη, από τις 9 θα μετακομίσει στον Ταύρο. Λοιπόν, αυτά που θέλεις να διεκδικήσεις, ειδικά στον οικονομικό τομέα, να τα διεκδικήσεις τώρα που έχεις την ευκαιρία να το κάνεις.
  • Τα οικονομικά θέλουν λίγη προσοχή, επειδή εκτός από διεκδικητικός, μπορείς να γίνεις και άκρως παρορμητικός. 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τις 4 θα κινείται ανάδρομα στον έκτο οίκο σου και ίσως τα πρότζεκτ σου να θέλουν περισσότερη προσοχή και κάποια πράγματα να ελέγχονται καλά.
  • Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, ακόμη και ένα απλό κομμωτήριο, δεν περιμένεις καλύτερα μετά τις 15 Απριλίου, μην έχουμε τίποτα αισθητικά ατυχήματα;
  • Γενικά, η συναισθηματική έκφραση μπορεί να είναι κάπως δύσκολη και μπορείς να έχεις και την παράνοια ότι κάτι σου κρύβουν οι άλλοι και τέτοια πράγματα. Που στην τελική και έτσι να είναι, δε θα 'πρεπε να σε νοιάζει και τόσο, αφού δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των άλλων ούτως ή άλλως, και αφού αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφτούν όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις.
  • Άσε που το να λύνεις μυστήρια ή και να τα βλέπεις να λύνονται μπροστά σου, είναι κάτι που ούτως ή άλλως συμβαίνει και θα συμβαίνει στη ζωή σου.
  • Από τις 9 ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο και από εκεί θα αναλάβεις δράση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Με το μαλακό όμως, δηλαδή όχι βιαστικά και “επιθετικά”.

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τις 4 έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της και αυτό έχει αρκετές πλευρές. Δηλαδή από τη μία μεριά η συναισθηματική έκφραση μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, να μπλοκάρεται εύκολα ή και να είναι ανέφικτη κάποιες φορές.
  • Ο πέμπτος οίκος σου σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα.
  • Μην παρεξηγείς ούτε τον εαυτό σου ούτε τον άλλον ή την άλλη, αν δεν είστε και πολύ επί της ουσίας επικοινωνιακά, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Απριλίου αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο.
  • Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εμφανιστούν πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν και να γίνει ένα ξεκαθάρισμα που δεν έγινε, για παράδειγμα.
  • Από τις 9 περίπου, έχε υπόψη σου ότι μπορεί να χρειαστεί να πιεστείς κάπως επαγγελματικά, λόγω όγκου εργασίας δηλαδή, όχι τίποτα άλλο.
  • Χρειάζεται οργάνωση η νέα θέση του Άρη στον Ταύρο, γιατί τα πρότζεκτ μπορεί να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο.


Αιγόκερος
Η Αφροδίτη από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου θα κινείται ανάδρομα στον Κριό, στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή.
  • Η συναισθηματική έκφραση μπορεί να είναι λίγο δύσκολη αυτή την περίοδο, όχι μόνο σε εσένα, σε όλους.
  • Παρ' όλα αυτά, ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον Ταύρο, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή, που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα.
  • Ο μαγνητισμός σου είναι μάλλον απίστευτος, Αιγόκερε, το γήινο το δικό σου και το πύρινο του Άρη είναι ένας συνδυασμός ρεαλισμού και πάθους, που δεν τον συναντάς και πολύ συχνά.
  • Ένα πιθανό σενάριο είναι φυσικά να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργηθεί μια νέα σχέση. Μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν, κυρίως οικογενειακά.
  • Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και έχεις αφήσει στη μέση, είναι ευκαιρία τώρα να ξαναασχοληθείς μαζί του.
Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τις 4 κινείται ανάδρομα στον Κριό, στον οίκο της επικοινωνίας σου δηλαδή.
  • Η συναισθηματική επικοινωνία είναι λίγο έως αρκετά δύσκολη μέχρι τις 15 Απριλίου, αυτό όμως δεν πρέπει να το πάρεις ως δεδομένο, αντίθετα, μπορείς φυσικά να επικοινωνήσεις με τρυφερό τρόπο και με ενσυναίσθηση, απλώς θέλει περισσότερη προσπάθεια και υπομονή.
  • Είναι πιθανές και για εσένα κάποιες συναντήσεις από το παρελθόν, ενδεχομένως και από το ερωτικό σου παρελθόν.
  • Το βασικό είναι ότι η ανάδρομη Αφροδίτη θα σε κάνει να κοιτάξεις περισσότερο μέσα σου και να διερευνήσεις τα συναισθήματά σου, άσχετα αν θα είναι ενδεχομένως δύσκολο να μιλήσεις και πολύ για αυτά.
  • Από τις 9 ο Άρης θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, που αφορά στο σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Η παρουσία του εκεί μπορεί να είναι δημιουργική, να ξεκινήσεις νέα πράγματα δηλαδή που αφορούν στο σπίτι, αλλά θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός, γιατί η ατμόσφαιρα στο σπίτι μπορεί να ηλεκτριστεί στο άψε σβήσε.
Ιχθείς
Η Αφροδίτη από τις 4 κινείται ανάδρομα στον Κριό και μπορεί η συναισθηματική έκφραση να είναι κάπως λειψή ή να ασχοληθείς κι εσύ με εσωτερικά συναισθηματικά θέματα.
  • Βέβαια, η Αφροδίτη βρίσκεται σε έναν οίκο που σχετίζεται με την ύλη, τον δεύτερο, και από εκεί οι προβληματισμοί που θα φέρει θα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά.
  • Πολλές λύσεις σε τωρινά προβλήματα, μπορείς να τις βρεις στο παρελθόν, πάντως.
  • Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον Ταύρο και η κοινωνική σου ζωή θα απογειωθεί, νέες γνωριμίες, φλερτ, κόσμος, ιδέες. Βέβαια πολλές από τις γνωριμίες μπορεί να ξεκινούν με ενθουσιασμό και να καταλήγουν με αδιαφορία, γιατί μια επόμενη γνωριμία φαίνεται ότι έχει να πει κάτι πιο ενδιαφέρον. Κάπως έτσι είναι η φύση του Άρη.
  • Βέβαια επειδή εσύ, σε αντίθεση με αυτόν, είσαι της ποιότητας και όχι της ποσότητας, κράτησε τα θετικά του, δηλαδή γνώρισε κόσμο και αυτούς στους οποίους διακρίνεις ποιοτικά στοιχεία, κράτησέ τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου