Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Που είναι οι... μελίρρυτοι Μαυρογυαλούροι της Βέροιας;

Η ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, αντιμετωπίζει το απόγευμα στην Κοζάνη (ώρα 15:00) την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου χάντμπολ Ελλάδας. Ο Φίλιππος είναι ο κάτοχος του τίτλου και εάν ξεπεράσει σήμερα το “εμπόδιο” του ΠΑΟΚ, αύριο στον τελικό θα εμφανιστεί με μεγάλες αξιώσεις για την... επανάληψη. Στο troika24 θα διαβάσετε πολλά σχόλια και ειδήσεις, για το Final 4 της Κοζάνης όμως εκείνο που θέλουμε τώρα να σχολιάσουμε είναι σχετικό με τους βεροιώτες... τροβαδούρους του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ. Διαχωρίζουμε από το σχόλιο, αυτούς
που δηλώνουν αμετακίνητα “ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί” και μπροστά στον ΠΑΟΚ δεν βάζουν ούτε Βέροια, ούτε τίποτα. Δικαίωμά τους, δεν ασχολούμαστε με αυτούς.


Ασχολούμαστε όμως με κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να... “δουλεύουν” τον κόσμο. Που θυμίζουν κάποιους Μαυρογυαλούρους, οι οποίοι όταν τους ρωτούν τι ομάδα είναι, αυτοί απαντούν... Εθνική Ελλάδος. Για να μη πουν ότι υποστηρίζουν τη μια ομάδα και έλθουν αντιμέτωποι με αυτούς που υποστηρίζουν τις άλλες.
Έτσι συμβαίνει και με την περίπτωση των ντόπιων Μαυρογυαλούρων.
Που περνούν το χρόνο τους, αγιογραφώντας τον Ιβάν Σαββίδη (γελοιογραφώντας ταυτόχρονα τον εαυτό τους, για ένα κομμάτι... παντεσπάνι) και όταν έλθει η ώρα να επιλέξουν ανάμεσα στη Βέροια και στον ΠΑΟΚ, αρχίζουν τα... μελίρρυτα, περί συναισθηματικού διχασμού, του τύπου,  της γυναίκας (από τη μια) και της ερωμένης (από την άλλη) και άλλα διάφορα χαζά.

Που είναι σήμερα, όλοι αυτοί οι σαχλοί τροβαδούροι του Ιβάν Σαββίδη, για να σχολιάσουν τον αγώνα Φίλιππος – ΠΑΟΚ; Να μας ξαναπούν για τη... “γυναίκα” τους και για την... “ερωμένη” τους; Που είναι σήμερα ο μελίρρυτοι Μαυρογυαλούροι της τοπικής πολιτικής σκηνής...
Οι σαλιάρηδες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου