Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Πάμε στοίχημα και με προβλέψεις για το... Survivor

Ένα μήνα και κάτι από την έναρξη του δημοφιλούς reality «Survivor», ορισμένοι παίκτες φαίνεται να έχουν πάρει ήδη κεφάλι στη «μάχη της επιβίωσης», αλλά και στις προτιμήσεις του κοινού. Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν τις περιπέτειες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθούν να μαντέψουν ποιος θα είναι αυτός που θα αποδειχθεί πιο ανθεκτικός απέναντι στην πείνα, τις σκληρές δοκιμασίες και τις εναλλασσόμενες κλιματικές συνθήκες. Κι αυτός είναι ο λόγος, που ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να οργανώσει... στοίχημα και για προβλέψεις σε σχέση με τις εξελίξεις στο...
...«Survivor» με δεκάδες στοιχηματικές επιλογές, μέσω δελτίου από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του στοιχήματος, μεταξύ άλλων, θα μπορούν να ποντάρουν στο τελικό νικητή, αν θα είναι άντρας ή γυναίκα, αν θα είναι “διάσημος” ή “μαχητής”. Ειδικά για στους αγώνες ασυλίας, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στη νικήτρια ομάδα, στο σύνολο των γύρων που θα διεξαχθούν (Under/Over) ή το ακριβές σκορ του κάθε αγώνα. Ακόμη, μπορούν να προβλέψουν ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση ή ποιος θα είναι ο επόμενος διάσημος/μαχητής που θα αποχωρήσει.

Όλα τα διαθέσιμα στοιχήματα περιλαμβάνουν:

· Νικητής
· Φύλο Νικητή
· Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος
· Νικήτρια ομάδα αγώνα ασυλίας
· Σύνολο γύρων αγώνα ασυλίας
· Ακριβές σκορ αγώνα ασυλίας
· Επόμενη αποχώρηση
· Επόμενος διάσημος που θα αποχωρήσει
· Επόμενος μαχητής που θα αποχωρήσει

Τι δείχνουν μέχρι στιγμής οι αποδόσεις
Οι παίκτες του Survivor δοκιμάζουν καθημερινά τις σωματικές και ψυχικές τους αντοχές για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Νικητής θα είναι όποιος ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, αλλά και τους συμπαίκτες του και φτάσει έως το τέλος. Οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ «δείχνουν» άνδρα νικητή. Φαβορί από την ομάδα των διάσημων είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ από την ομάδα των μαχητών ξεχωρίζει ο Μάριος Ιωαννίδης. «Αδύναμοι κρίκοι», σύμφωνα με τα προγνωστικά, είναι οι γυναίκες που προηγούνται στις υποψηφιότητες για αποχώρηση.

Οι μάχες στο Survivor είναι σκληρές και αμφίρροπες. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παρακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα στο κουπόνι του τα «highlight» σε στοιχηματικές επιλογές. Έτσι, όσο οι διάσημοι και οι μαχητές δοκιμάζονται στα διάφορα αγωνίσματα, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να δοκιμάζουν την τύχη τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου