Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

"Η απαίτηση για εμπρόθεσμη πληρωμή εισφορών, είναι και υποχρέωση για εμπρόθεσμες αποζημιώσεις”. Καταγγέλει τον ΕΛΓΑ ο Ενιαίος Σύλλογος Αγροτών Νάουσας

Καταγγέλλει τον ΕΛΓΑ, ο Ενιαίος Σύλλογος Αγροτών Νάουσας, λόγω των καθυστερήσεων που αναμένεται να υπάρξουν στην πληρωμή των αγροτικών αποζημιώσεων, για τον παγετό του 2016 καθώς αυτό θεωρείται απίθανο να γίνει στην επόμενη πληρωμή της 14/4/2017. Και όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Σύλλογος των Αγροτών της Νάουσας, “η απαίτηση του οργανισμού για εμπρόθεσμη πληρωμή των εισφορών, πρέπει να είναι για αυτόν υποχρέωση και για εμπρόθεσμες αποζημιώσεις”. Αυτό βέβαια είναι θέμα... ευαισθησίας όμως σε μια κατάσταση “αναισθησίας”. Αναλυτικά, η καταγγελία του Ενιαίου Συλλόγου Αγροτών Νάουσας, κατά του ΕΛΓΑ, αναφέρει:

Μετά από επικοινωνία με το τοπικό υποκατάστημα του ΕΛΓΑ θεωρούμε απίθανο να αποζημιωθούν οι ενήμεροι οικονομικά παραγωγοί του Δήμου μας για ζημιές που έχουν υποστεί από τον παγετό του 2016 στην επόμενη πληρωμή της 14/4/2017. Όσον αφορά τις ζημιές από την χαλαζόπτωση του 2016 θα αργήσουν πολύ. Φυσικά καταγγέλλουμε τον ΕΛΓΑ που θα αφήσει απλήρωτους τους παραγωγούς χρονιάρες μέρες. Η απαίτηση του οργανισμού για εμπρόθεσμη πληρωμή των εισφορών πρέπει να είναι για αυτόν υποχρέωση για εμπρόθεσμες αποζημιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου