Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Το σκέφτεται...

Τον Μάιο του 2014, ο τότε αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αποφασίζοντας να αφήσει τη «Νομαρχία» και διεκδικήσει τον Δήμο Βέροιας, διοργάνωσε εκδήλωση και παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού του, ως υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας. Είχε πει ξεκινώντας: «Πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος για το Δήμο Βέροιας όχι για να αλλάξω ‘θώκο αξιώματος’ όπως βιάστηκαν να πούνε μερικοί, αλλά για να αναλάβω και να αναλάβουμε όλοι μαζί τη μεγάλη ευθύνη, να αλλάξουμε τη μοίρα αυτού του τόπου»... Κι αμέσως μετά, αράδιασε καμιά 15αριά «οραματιζόμαστε», περίπου 18 «προγραμματίζουμε» και άλλα 7 «δημιουργούμε», είπε 8 «εκπονούμε» και 4 «αξιοποιούμε», κάπου 14 «θα φροντίσουμε», 4-5 «θα ασκήσουμε», άλλα τόσα «θα στηρίξουμε», είπε και πολλά «θα οργανώσουμε» και «θα εφαρμόσουμε» και στο τέλος το έριξε στα… βαριά, λέγοντας:...

«Αυτά είναι οι αξίες μας και τα πιστεύω μας, είναι η αγάπη μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».

Πάπαλα.
Ποιές αξίες, ποιά πιστεύω και ποιά αγάπη για τον τόπο;
Έχασε και εξαφανίστηκε.
Έταξε, υποσχέθηκε, όλα τα είπε, εκτός από ένα.
Εάν ήθελε να είναι ειλικρινής και τίμιος, σ΄εκείνη την βαρύγδουπη πολυλογία του, έπρεπε να πει κάτι ακόμη. Να απευθυνθεί στον κόσμο του Δήμου Βέροιας και στα ίσια να τους πει:

«Κυρίες και κύριοι, να ξέρετε και κάτι ακόμη,
πως άν δεν βγω, θα αλλάξω όνομα και θα με λέτε… Παναή»...
Από το… «μην τον είδατε τον Παναή» !!!

Διότι κι άλλοι έχασαν τις εκλογές, αλλά παρέμειναν στη θέση της αντιπολίτευσης, αξιοπρεπώς και δημιουργικά. Αυτά, δεν τα λέμε μόνο εμείς, απο το troika24
Όλος ο κόσμος τα λέει..

Διαβάστε για παράδειγμα, την πρόσφατη δήλωση του δημοσιογράφου Δημήτρη Καρολίδη, για το ίδιο θέμα, να δείτε τι λέει (το δημοσιεύουμε σε προηγούμενη ανάρτηση).  Ενός ανθρώπου που ήταν (τω καιρώ εκείνο) στενός συνεργάτης του Καραπαναγιωτίδη αλλά και μέλος του συνδυασμού του. Και τι δεν γράφει ο Καρολίδης, για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο συνδυασμός των… δεκάδων «υποσχέσεων» (aka 'Δύναμη Πολιτών'...)

"Εικόνα επιεικώς οικτρή και πολύ κατώτερη των περιστάσεων"
"Απογοητευτική "αδιαφορία" και έλλειψη κάθε διάθεσης, για ουσιαστικό πολιτικό λόγο".
'Παράταξη που έχει πετάξει "λευκή πετσέτα" και απλώς να βλέπει τα τραίνα να περνάνε".

Στην ουσία τώρα:
Μαθαίνουμε ότι ο Καραπαναγιωτίδης, διάβασε την επιστολή του Καρολίδη, όπως διάβασε και τα σχόλια του troika24 στην ανάρτηση που κάναμε. Και δεν σχολίασε τίποτα.

Μόνο ότι «το σκέφτεται» μας είπαν…
Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου