Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, συγχαίρει τον Νίκο Τουλίκα

Ιδιαίτερα τιμητικές είναι οι δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, για τον Ημαθιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή, Νίκο Τουλίκα. Είναι δηλώσεις που έκανε ο υφυπουργός, με αφορμή την παρουσία του, στην τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας, για τους χειμερινούς παγκόσμιους αγώνες των Special Olympics, που θα διεξαχθούν από τις 14 έως τις 25 Μαρτίου στην Αυστρία. Όπως γράψαμε και χθες, ήταν μια λαμπρή εκδήλωση...
που κόσμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και είχε τον Νίκο Τουλίκα, πρόσωπο της δημοσιότητας, ανάμεσα σε πολλούς αθλητές, καθώς ο πρωταθλητής από το Νησί Αλεξάνδρειας, ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος, που πήρε στα χέρια του τη Φλόγα, αμέσως μετά την εντυπωσιακή τελετή για την Αφή της.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη έγιναν αποκλειστικά στην κάμερα, της ιστοσελίδας των ειδήσεων 'Έμβολος” (www.emvolos.gr) από την Αλεξάνδρεια, σε ρεπορτάζ της Σίσσυ Νίκα.


Ο υφυπουργός μιλά εγκάρδια για τον Νίκο Τουλίκα, τον συγχαίρει για την επιμονή, την υπομονή και το θάρρος του, τον θαυμάζει για τις επιδόσεις του, που τον έφθασαν σε επίπεδα παγκόσμιου πρωταθλητισμού και υπόσχεται ότι “η πολιτεία θα είναι πιο κοντά στους αθλητές των Special Olympics, αφού μας διδάσκουν μέσα από τον ενθουσιασμό τους, ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι αξεπέραστο και όταν θέλουμε μπορούμε να πετύχουμε”.
Δείτε τις δηλώσεις του, αναλυτικά, στο βίντεο της ιστοσελίδας "Έμβολος":




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου