Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Το τηλεοπτικό barrage του Γιάννη Παπαγιάννη, τα ενδεχόμενα με τη ΝΔ Ημαθίας και ο φόβος της... πόρτας

Ο κ. Γιάννης Παπαγιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας (και όχι μόνο...), δείχνει να επιδίδεται σε μαραθώνιο τηλεοπτικών εμφανίσεων, που μοιάζει ασταμάτητος. Με μια πρόχειρη καταμέτρηση των πρόσφατων τηλεοπτικών εμφανίσεών του, καταγράφουμε συνεντεύξεις, σε “Πέλλα Τηλεόραση”, σε “Εγνατία TV”, στο “Euro Channel”, μέχρι και στον “ΣΚΑΙ” και ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες που μας διαφεύγουν. Είναι προφανές ότι αυτό το τηλεοπτικό barrage, δεν γίνεται άσκοπα, διότι ο κ. Παπαγιάννης δεν μας έχει συνηθίσει σε άσκοπες κινήσεις. Είναι επίσης προφανές ότι..
...το έχει προγραμματισμένο και το “κινεί” με βάση κάποιο πλάνο που έχει σχεδιάσει.
Να είναι μόνο για τα σχέδιά του, σε σχέση με τον Δήμο Βέροιας;

Ή μήπως “προσθέτει” υλικό στο βιογραφικό του, για τον άλλο μεγάλο στόχο του, στην πολιτική;
Κι αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στο Νομό Ημαθίας. Μια υπόθεση για την οποία επιμένει να δηλώνει δημοσίως, ότι έχει δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφιος, την οποία προφανώς ακόμη σκέπτεται και δεν το έχει αποκλείσει.

Το εάν τρέχουν άλλοι, για να τον “αποκλείσουν”, είναι άλλο θέμα. Εκείνο που έχει σημασία, είναι τι λέει για όλα αυτά, ο κ. Παπαγιάννης και κυρίως τι “φαίνεται” να κάνει.

Σύμφωνα με ένα σενάριο, όλο αυτό το “χτίσιμο” προφίλ, που δείχνει να δημιουργεί ο Γιάννης Παπαγιάννης, μέσω των τηλεοπτικών εμφανίσεών του, έχει να κάνει και με τον “φάκελο” της υποψηφιότητας που ετοιμάζεται να καταθέσει στην επιτροπή μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Και όλα αυτά τα τηλεοπτικά, γίνονται για το "υλικό" που συγκεντρώνει, σε σχέση με τα προσόντα του, την πολιτική παρουσία του, τον πολιτικό λόγου του, την παρεμβατική δεινότητά του και άλλα σχετικά. 


Προσόντα που λαμβάνονται υπόψη από την επιτροπή, που αναφέρουμε.
Μια επιτροπή που συγκεντρώνει στοιχεία πολιτικών στελεχών, από άλλους κομματικούς χώρους, τα οποία επιθυμούν να 'συστρατευθούν” με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο “άνοιγμα προς την κοινωνία” που επιδιώκει ως πρόεδρος της ΝΔ. “Άνοιγμα” για το οποίο ενδεχομένως να έχει εκφραστεί θετικά και ο Γιάννης Παπαγιάννης, αλλά σιγά μην “άνοιγε” τα χαρτιά του, στην Ημαθία.
Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο (πολύ πιθανό), τότε ο Παπαγιάννης μάλλον μιλά απ΄ευθείας με τους κομματικούς της ΝΔ στην Αθήνα.

Αντί λοιπόν να βγάζει ανακοινώσεις η ΝΔ Ημαθίας και να “ξορκίζει” τον “αντίχριστο”, γιατί δεν απευθύνονται στην επιτροπή μητρώου στελεχών του κόμματός τους, για να ρωτήσουν εάν έκανε αίτηση “στελέχους” και ο κ. Παπαγιάννης, εάν τον “γνωρίζουν” ή εάν συζητείται όντως η υπόθεσή του; Εάν του έγινε πρόταση;

Ή μήπως το σκέφτηκαν ήδη, αλλά δεν το κάνουν, φοβούμενοι ότι θα... “φάνε πόρτα”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου