Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η Σιδηρά Κυρία της ΝΔ Ημαθίας

Φαίνεται πως η “γαλάζια Ημαθία” αποκτά τη δική της Σιδηρά Κυρία, ενόψει μάλιστα και των αναμενόμενων “δύσκολων εκλογικών εποχών” που πλησιάζουν και καθιστούν αναγκαία όσο ποτέ, την κινητοποίηση στελεχών της πρώτης γραμμής. Αυτό προκύπτει και από το ρεπορτάζ, του πάντα ενημερωμένου “Βεροιώτη”, όπου διαβάζουμε ότι στελέχη της ΝΔ Ημαθίας, συναντήθηκαν πρόσφατα σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Βέροιας, “με αφορμή τον ορισμό της Αθανασίας Γιαμουστάρη ως υπεύθυνη οργάνωσης του κόμματος στο νομό Ημαθίας”. Θα το παρεξηγούσαμε ενδεχομένως ως κίνηση, σε σχέση με το...
...είδος του χώρου που επέλεξαν (μεζεδοπωλείο), για να συζητήσουν μια τόσο σημαντική τοπική κομματική εξέλιξη, διότι είθισται τέτοιες συζητήσεις να γίνονται σε πολιτικά ή κομματικά γραφεία.
Διαβάσαμε όμως τη σύνθεση της "παρέας" του μεζεδοπωλείου και διαπιστώνοντας πως πρόκειται για πολίτες, που δεν έχουν δώσει δικαιώματα, για πολιτική επιπέδου τσιπουράδικου, ήρθησαν οι όποιες “κακές” σκέψεις μας.

Για να μας αποδώσετε και το δίκαιο που απαιτεί η περίσταση, αντιγράφουμε τους παρευρισκόμενους, όπως τους διέκρινε το ρεπορτάζ: Παναγιώτης Παλπάνας, Τάσος Μπαρτζώκας, Σταυρούλα Γιαννούτσου, Πέτρος Ανδρεανίδης, Χρήστος Γιαννακάκης, Στέργιος Κύρτσος, Ηλίας Μπατσαράς, Γιώργος Τσίρης. Οπότε, μάλλον απλώς βρέθηκαν σε γεύμα εργασίας...

Ήταν βεβαίως μαζί τους και η Αθανασία Γιαμουστάρη, που είχε και την τιμητική της. Στέλεχος πρώτης γραμμής της τοπικής ΝΔ, ένθερμη αγωνίστρια που δίνει αξία στον τίτλο της, όπως μας μεταφέρουν οι συναγωνιστές της και κυρίως άτομο με ικανότητες. Άσε που πάντα χρειάζεται μια γυναίκα, για το νοικοκυριό της υπόθεσης. Η είδηση μάλιστα, ότι αναλαμβάνει την κομματική οργανωτική πρωτοκαθεδρία της ΝΔ Ημαθίας, σε χρόνο που συμπίπτει με τη Γιορτή της Γυναίκας, περνάει και το μήνυμα ότι οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα.
Τυχαίο;

---------------------------------------------------------
Η φωτογραφία επίσης από το veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου