Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Και στο... “κορόϊδο” προπονήθηκε ο Παναθηναϊκός, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βέροια

Αύριο Σάββατο, στις 07,30 το απόγευμα, στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της Αθήνας (άνοδος Αλεξάνδρας, προς Κηφισίας, στροφή με Κυριακού, όπως πάμε για το εστιατόριο “Έρως-Ήρως”, γωνία Τσόχα, που έχει τους περίφημους κολοκυθοανθούς και το γευστικό απάκι-στάκα...), η Βέροια αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, σε έναν κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Αθήνας, θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενόψει πλέϊ οφ και η ομάδα της Βέροιας θέλει τη νίκη, στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία και μάλιστα...
... εάν γίνεται με μεγάλο σκορ, για να εξασφαλίσει πλεονέκτημα γκολ, σε περιπτώσεις ισοβαθμίας, με τους μνηστήρες του υποβιβασμού.

Η “Βασίλισσα” βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, έχοντας αρκετά προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Σέρβος Ράτκο Ντόστανιτς, δεν υπολογίζει, τους τιμωρημένους Τομάς και Σισοκό λόγω τραυματισμού τέθηκαν εκτός αποστολής, οι , Άρτσε, Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος και Μελίσης.
Η αποστολή της ΠΑΕ Βέροια, αποτελείται από τους: Λόπεζ, Καντιμοίρης, Αντονιάν, Καλί, Ασίγκπα. Λινάρδος, Μπαλάφας, Μπελαίιντ, Σουλέ, Χατζί, Κάλβο, Σάρμπογκ, Μίλιεβιτς, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Τζιώρας, Στόιτσεφ, Μαυριάς και Νύκταρης .

Ο ΠΑΟ
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Εκτός έμεινε ο Ροντρίγκο Μολέντο, (συμπλήρωσε κίτρινες), ο Νίκος Μαρινάκης (άγνωστο γιατί και παρότι σκόραρε στην Τρίπολη) και ο ανέτοιμος Ράσμους Τελάντερ. Ακόμα, απόντες για λόγους τακτικής είναι οι: Βλαχοδήμος Παναγιώτης, Κοτσόλης, Μπουζούκης, Πίσπας και Μίγγος.
Την 20άδα απαρτίζουν οι: Κουτρουμπής , Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουχούμης, Μέστο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Ζέκα, Ρέις, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο του παναθηναϊκού, στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, το πρόγραμμα περιλάμβανε μεταξύ άλλων και... “κορόιδο” !!!
Επιλογή που προκαλεί αίσθηση, για την οπτική με την οποία αντιμετωπίζουν οι “πράσινοι” τον αγώνα με τη Βέροια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου