Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Κύπελλο χάντμπολ μέσω Κοζάνης θα φέρει στη Βέροια ο Φίλιππος

Στο κλειστό της Λευκόβρυσης Κοζάνης, θα διεξαχθεί η τελική φάση του 35ου Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Χαντμπολ και αυτή τη φορά, ο Φίλιππος θα φέρει το κύπελλο στη Βέροια, μέσω Κοζάνης. Όπως τότε πριν από 2700 χρόνια, που οι αρχαίοι Μακεδόνες, πέρασαν τα στενά του Αλιάκμονα, για να κατέβουν από την άνω Μακεδονία, στη γη της Ημαθίας...

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε την διεξαγωγή του 15ου Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017 με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης).
Στα ημιτελικά του 15ου Φάιναλ Φορ και της 35ης συνολικά διοργάνωσης του θεσμού θα αγωνιστούν:
Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ- Πανελλήνιος

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μία ολοκαίνουργια εγκατάσταση (πρώτο επίσημο ματς τον περασμένο Ιούνιο), διεθνών προδιαγραφών, ασφαλή με χωρητικότητα -τουλάχιστον- 2.500 θεατών, που βρίσκεται σε μία ευρύτερη περιοχή που αγαπάει και καλλιεργεί εις βάθος το άθλημα του χάντμπολ.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την διοργάνωση, τις ώρες ημιτελικών, τελικού, καθώς και για την διάθεση των εισιτηρίων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου