Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ευρω-έπαινοι για τον Δήμο Νάουσας

Με ξεχωριστή επιτυχία έγινε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η παρουσίαση του καινοτόμου και βραβευμένου σχεδίου του Δήμου Νάουσας για την αξιοποίηση των υδάτων, που διέρχονται από τον Δήμο.
Είναι ενδεικτικά, των επαίνων που συγκέντρωσε ο Δήμος Νάουσας, στην πρωτεύουσα της Ευρώπης, τα όσα δήλωσε η
Esther De Lange, Ολλανδή ευρωβουλευτής, εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης και επικεφαλής της επιτροπής υδάτων της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης, καθώς έδινε συγχαρητήρια στον εισηγητή – Δήμαρχο Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη, για τον σχετικό σχεδιασμό του Δήμου. Είπε χαρακτηριστικά: “Σας συγχαίρω για το σχέδιο σας. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Ευρώπη. Όχι κατ' ανάγκη μεγάλα έργα, μα σίγουρα έξυπνα έργα. Και αυτό που ετοιμάσατε είναι ένα έξυπνο έργο”.


Σχολιάζοντας τα συγχαρητήρια της Ολλανδής ευρωβουλευτή, ο Δήμαρχος Νάουσας ανέφερε: “Είναι μεγάλη τιμή να αναγνωρίζεται η προσπάθεια, της μικρής μας πόλης, στην καρδιά της Ευρώπης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να μετατρέψουμε τη Νάουσα, σε πόλη μοντέλο, έξυπνης ενεργειακής συμπεριφοράς”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου