Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Τρία χρόνια Ποτάμι στην Ημαθία, με τους εξής... τρεις !!!

Τρία χρόνια “Ποτάμι” συμπληρώνονται σήμερα και... Αμαζόνιος δεν το βλέπουμε να γίνεται, με τίποτα. Ούτε καν Αλιάκμων. Αντίθετα όλο και λιγοστεύει. Δείτε για παράδειγμα στην Ημαθία. Με πόσους ξεκίνησε τη ροή του και πόσοι απέμειναν. Σήμερα, μόνο ένας Τάσος Τόλιος θυμήθηκε να γράψει κάτι για την επέτειο και πρωί -πρωί το δημοσίευσε σαν... εωθινό. Από τους υπόλοιπους, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Κι εδώ που τα λέμε, ο Τόλιος είναι αυτός που το “τρέχει” κάπως, κυρίως μέσω της Θεσσαλονίκης και κυρίως σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Από εκεί και πέρα, Βασίλης Πετρομελίδης και Θωμάς Λιόλιος, εξακολουθούν να στηρίζουν και να προσπαθούν επίσης, αλλά μετά... ξέρα!!!
Ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος, ο υπερβατικός Σωτήρης Κουπίδης απο τη Βέροια, μαθαίνουμε ότι θα έβλεπε με ενδιαφέρον, το ενδεχόμενο μιας προσέγγισης και σε πιο βαθιά νερά, άλλης περιοχής, νιώθοντας ότι μπορεί να κολυμπήσει το ίδιο καλά κι εκεί, φέρνοντας μάλιστα και άλλο αέρα, ενώ η άλλη δυνατή... “κολυμβήτρια” των ποταμίσιων νερών της Ημαθίας, η Ναουσαία Ίλια Ιωσηφίδου, ακούγεται πως άρχισε ήδη προπονήσεις, για νερά άλλα.

Όσο για τον Γιάννη Μοσχόπουλο, τον υποψήφιο από την Αλεξάνδρεια, μάλλον το είδε σαν μια εμπειρία (ακόμη λοιπόν...) και ήδη έχει επιστρέψει σε ασχολίες που γνωρίζει καλά και σχετίζονται με την έρευνα της τοπικής ιστορίας και λαογραφίας. Τέλος η χαρισματική Αφροδίτη Σπανίδου, υποψήφια επίσης από τη Βέροια, δείχνει να προσανατολίζεται περισσότερο, σε αυτοδιοικητικού τύπου προσεγγίσεις. Και της ταιριάζει...


Τρία χρόνια Ποτάμι λοιπόν, με τους προαναφερόμενους τρεις (Τόλιο, Λιόλιο, Πετρομελίδη), να είναι ότι απέμεινε από την τότε φιλόδοξη ομάδα της προσδοκίας. Με άλλα λόγια, τρία χρόνια, με τους εξής τρεις.

Από κάτι τέτοια βέβαια, βγήκαν μέχρι και τραγούδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου