Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Στο Τελ Αβιβ εκπρόσωποι του Δήμου Νάουσας, για την προώθηση του τουρισμού και της διπλωματίας των πόλεων

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται αποστολή του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο δράσης του σχεδίου της “Διπλωματίας των πόλεων”, πρωτοβουλία στην οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία ο Δήμος της Συμπρωτεύουσας, θέλοντας να προωθήσει την πόλη ως διεθνή τουριστικό προορισμό.

Παράλληλα “εμπλουτίζει” το πρόγραμμα αυτό και με συμμετοχές φορέων, της ευρύτερης περιοχής, που έχουν τον ίδιο τουριστικό προσανατολισμό και στο πλαίσιο αυτό, στη συγκεκριμένη αποστολή, στο Τελ Αβιβ, συμμετέχει και ο Δήμος Νάουσας, με τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιαννη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, Δημήτρη Μάντσιο, που είναι και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ημαθίας.

Την αποστολή αποτελούν περίπου 40 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Επικεφαλής είναι ο αντιδήμαρχος τουρισμού Σπύρος Πέγκας, και συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων με άμεσο και έμμεσο ενδιαφέρον για τον τουρισμό.

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Καθώς χορηγός της αποστολής είναι η Aegean, εκπρόσωποι της εταιρείας ενημέρωσαν πως η Aegean θα δρομολογήσει από το τέλος Μαΐου μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου, τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και το Τελ Αβίβ, προσφέροντας συνολικά 18 χιλιάδες θέσεις στην τουριστική αγορά. Εκτός αυτού η εταιρεία πετά καθημερινά από την Αθήνα για το Τελ Αβίβ καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς ενώ το καλοκαίρι δρομολογούνται πτήσεις τσάρτερ απο το Ισραήλ για την Ρόδο, την Κρητη και άλλες περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος στη χώρας μας, μεταφέροντας δεκάδες χιλιάδες τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου