Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η θεατρική επιτυχία της Μάγδας Πένσου

Σήμερα, στην Τεχνόπολη Αθηνών, ολοκληρώνονται, μετά από μεγάλη επιτυχία, οι παραστάσεις του θεατρικού έργου, “Αυτή Νύχτα Μένει”, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.
Το σκηνοθέτησε η Κίρκη Καραλή και παρουσιάστηκε με την ίδια επιτυχία και στη Βέροια. Είναι μια παράσταση, στην οποία συμπρωταγωνιστεί και η Βεροιώτισσα ηθοποιός, Μάγδα Πένσου, με μια ιδιαίτερη ερμηνεία, που συγκέντρωσε εξαιρετικές κριτικές.

Η παράσταση γνώρισε...
...μεγάλη επιτυχία, κάνοντας πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε στην Αθήνα, με παραστάσεις στο Θέατρο "Δημήτρης Ροντήρης" στην Πλάκα και στην Τεχνόπολη Αθηνών. Ήταν μια παράσταση, που με ένταση, παρουσίασε στους θεατές, ένα οδοιπορικό στη μακριά νύχτα, της άσωτης δεκαετίας του '80, με υπόθεση που ανατρέχει στα θρυλικά σκυλάδικα της επαρχίας και ζουμάρει σε ένα κολάζ ανθρώπων, που μαγνητίζεται από λαϊκά τραγούδια και παρασύρεται σε ένοχες νύχτες.

Δεν έχουμε ενημερωθεί για την πορεία της παράστασης και εάν θα συνεχιστεί, στο άμεσο μέλλον ή μετά από μια "ανασύνταξη" δυνάμεων, απαραίτητη για τον προσπάθεια που κατέβαλαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της.

Όσο για τη συμμετοχή της Βεροιώτισσας ηθοποιού, θα σημειώσουμε το εξής:

Είναι ένα θεατρικό έργο, μέσα από το οποίο αναδείχθηκε ένα ξεχωριστό υποκριτικό ταλέντο, για τη Μάγδα Πένσου, που σε συνδυασμό με τις αδιαμφισβήτητες ερμηνευτικές ικανότητές της, σίγουρα της προσδίδει ένα ακόμη πιο δημιουργικό καλλιτεχνικό πρόσωπο, για μια ακόμη πιο λαμπερή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου