Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Δεν πήγε στα Γρεβενά, λέτε να πάει στη Νέα Υόρκη;

Ούτε ο Ιβάν Σαββίδης πήγε στα Γρεβενά, χθες Σάββατο, στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών, για την κοπή της βασιλόπιτας, ούτε και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να συνοδεύει ή να εκπροσωπεί τον φίλο του και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, όπως έκανε σε άλλες εκδηλώσεις.
Αντίθετα, ο Ιβάν Σαββίδης εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση, από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ενώ έστειλε και αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από...
...τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Κώστα Ιωσηφίδη. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ μετέφεραν μάλιστα και μήνυμα του μεγαλομετόχου, που ανέφερε: “Μας ενώνει η αγάπη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θα διανύσουμε μαζί αυτή τη διαδρομή".

Όπως μαθαίνουμε τώρα, ο Ιβάν Σαββίδης, επιλέχθηκε από τους Ελληνοαμερικανούς ομογενείς, να είναι τελετάρχης της παρέλασης, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που θα γιορταστεί στη Νέα Υόρκη.
Μάλιστα του ετοιμάζουν και λαμπρή υποδοχή, ο Σύλλογος Ποντίων “Κομνηνοί” Νέας Υόρκης, η Παν-ποντιακή Ομοσπονδία Αμερικής-Καναδά, το Ιερό Ίδρυμα “Παναγία Σουμελά” των ΗΠΑ και ο απανταχού ποντιακός και λοιπός ελληνισμός της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, διότι είναι η πρώτη φορά που στην παρέλαση, εκλέγεται τελετάρχης ένας ομογενής Πόντιος.
Θα γίνει χαμός με την υποδοχή του Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη.
Για τον λόγο αυτό, ο Ελληνοπόντιος μεγιστάνας, σχεδιάζει να πάει εκεί, έχοντας μαζί του, μια πολυμελή αποστολή, αντάξια της υποδοχής που του ετοιμάζουν οι ομογενείς μας.
Να είναι άραγε και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, μέλος της αποστολής του Ιβάν Σαββίδη, μια και το θέμα σχετίζεται με τον ποντιακό ελληνισμό, την ποντιακή παράδοση και όσο να' ναι είναι πιο "κοντά" στα θέματα της... αρμοδιότητάς του;
Δεν πήγε στα Γρεβενά, θα πάει άραγε στη Νέα Υόρκη;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου